پيمان آرامون روز سه شنبه در كارگاه آموزشي طرح جامعه ايمن و مروج سلامت افزود: با اقدامات و مصوبات شوراي ترافيك و كميسيون ايمني آذربايجان غربي و با همكاري دستگاه هاي دست اندركار، اين امر از سال 1393 با شيب ملايم در حال تحقق است.
وي اضافه كرد: بر اساس آمارهاي جهاني تا سال 2020 حوادث رانندگي در ميان عوامل مرگ و مير از رتبه هشتم به رتبه سوم خواهد رسيد كه براي كاهش اين آمار و ارتقاي ايمني در جامعه، مشاركت همگاني دستگاه ها و نهادهاي دست اندركار و مردم بسيار ضروري است.
وي با ابراز خرسندي از اجراي طرح جامعه ايمن و مروج سلامت بيان كرد: عامل انساني در مجموعه عوامل بروز حادثه ترافيكي در كنترل تصادفات و كاهش مرگ و مير نقش موثري دارد و نتايج حاصل از اجراي اين طرح مي تواند در ارايه راهكارهاي موفق در اين زمينه موثر باشد.
سرپرست معاونت هماهنگي امور عمراني استانداري آذربايجان غربي برخورد علمي با مفاهيم عمراني را يكي از راهكارهاي اصلي حل مشكلات عنوان كرد و ادامه داد: نتيجه يافته هاي كارگاه هاي آموزشي به صورت يك نقشه راه در اختيار دستگاه هاي اجرايي نظير شهرداري ها و فرمانداري ها قرار گيرد تا در راستاي كاهش تلفات استفاده شود.
آرامون وجود 44 نقطه پرحادثه در جاده هاي آذربايجان غربي را يادآوري كرد و گفت: اين نقاط در قالب برنامه هاي كوتاه، ميان و بلند مدت با اقداماتي نظير آشكارسازي، اصلاح هندسي و تسهيل تردد ايمن سازي مي شود.
به گزارش ايرنا، طرح پايلوت كشوري جامعه ايمن و مروج سلامت با مشاركت استان هاي آذربايجان غربي، آذربايجان شرقي و اردبيل اجرا مي شود.
توسعه فرهنگ ترافيك، كاهش حوادث رانندگي و كاهش ميزان مرگ و مير حوادث ترافيكي اجرا مي شود و پس از اتمام مرحله آزمايشي آن به عنوان طرح كشوري عملياتي خواهد شد.
سالانه بيش از 500 نفر در جاده ها و شهرهاي آذربايجان غربي جان خود را از دست مي دهند.
8137/2093
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۰
اروميه - ايرنا - سرپرست معاونت هماهنگي امور عمراني استانداري آذربايجان غربي گفت: كاهش 10 درصدي تلفات سوانح رانندگي در هر سال تكليف قانوني است و بايد همه توان نهادهاي مسوول در اين خصوص به كار گرفته شود.