مينا رجايي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: كودكان كار و خياباني در مرحله نخست اين طرح به مركزغربالگري معرفي شده و وضعيت هر يك از اين كودكان به لحاظ برخورداري از سرپرست يا محروميت از سرپرست مشخص خواهد شد.
وي تصريح كرد: در مرحله بعد شناسايي خانوادههاي آنها، آموزش مهارتهاي فردي و اجتماعي، شناسايي مشكلات جسمي، روحي و رواني اين افراد است تا از اين طريق هويتشان مشخص شود.
رئيس اداره بهزيستي شهرستان ري عنوان كرد: كودكان فاقد سرپرست و يا بدسرپرست پس از شناسايي به مراكز شبه خانواده منتقل شده و در اين مراكز نگهداري ميشوند.
وي عنوان كرد: ساماندهي اين كودكان و همچنين فعاليت و حضور بخش خصوصي با نظارت بهزيستي انجام مي شود تا بتوان اين معضل اجتماعي را در جنوب پايتخت مهار و كنترل كرد.
رجايي گفت: توانمند سازي كودكان كار و خياباني از مهمترين برنامه ها و اهداف بهزيستي به شمار مي رود تا بتوان از اين گروه حمايت هاي لازم را انجام داد.
وي ادامه داد: اين طرح تا پايان كامل ساماندهي كودكان كار و خيابان در جنوب پايتخت ادامه دارد.
اكنون پديده كودكان كار و خياباني به يك مشكل اجتماعي توام با آسيب هاي فراوان در جنوب پايتخت تبديل شده است.
6003/1970
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۵
شهرري- ايرنا- رئيس اداره بهزيستي شهرستان ري گفت: طرح ساماندهي كودكان كار و خياباني از امروز(سه شنبه) با هدف توانمندسازي و حمايت از اين كودكان در جنوب پايتخت آغاز شد.