به گزارش ايرنا، الله كرم نصيري روز چهارشنبه در جلسه بررسي و رفع مشكلات بهره برداران توليد ماهي در قفس با حضور معاون توسعه آبزي پروري سازمان شيلات، ظرفيت توليد ماهي در قفس درياچه سد كارون 4 را سالانه بيش از 20 هزار تن اعلام كرد و افزود: هم اكنون تنها 10 درصد ظرفيت آن بهره برداري مي شود.
بگفته وي، طرح مطالعات پرورش ماهي در قفس سد كارون 4 از سال 90 آغاز و براساس دستورالعمل سازمان شيلات، اين سد از نظر زيست محيطي اجازه پرورش ماهي سردابي در قفس را دارد.
وي افزود: اجراي دستورالعمل سازمان شيلات براي پرورش ماهي در قفس در بزرگترين سد بتوني قوسي كشور به تاييد كارشناسان وزارت نيرو، سازمان شيلات و محيط زيست رسيده كه بايد نهايت استفاده را از آن كرد.
وي، تسريع در رفع مشكلات توليد توليد ماهي در سال 'رونق توليد' را خواستار شد و گفت: با تمهيدات انديشيده شده بايد سازمان جهادكشاورزي و آب منطقه اي نسبت به استيفاي حقوق بيت المال در اين طرح در كمتر از يك ماه رسيدگي كند.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري چهارمحال و بختياري، اين استان را قطب توليد ماهي سردابي كشور دانست و افزود: با توجه به بالا بودن نرخ بيكاري در استان، ايجاد اشتغال از بخش آبزي پروري استان يك ضرورت است.
رييس سازمان جهادكشاورزي چهارمحال و بختياري نيز گفت: اين استان با توليد بيش از 24 هزار تن ماهي قزل آلا رتبه نخست كشور را دارد.
ذبيح الله غريب عمده مشكل توليد ماهي در قفس استان را پرداخت حقوق دولتي به آب منطقه اي طي 2 سال گذشته دانست و تصريح كرد: با برنامه ريزي انجام شده اين ميزان بدهي در كمترين زمان ممكن تسويه و قرارداد با بهره برداران توليد با ظرفيت كامل در سال جاري اعمال خواهد شد.
به گزارش ايرنا، چهارمحال و بختياري سرچشمه رودخانه زاينده رود و كارون و بخش كوچكي از دز 240 مزرعه پرورشي دارد كه سالانه بيش از 24 هزار تن ماهي سردآبي (قزل آلا ) توليد مي كند.
6199/6021
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰
شهركرد- ايرنا- معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري چهارمحال و بختياري از توليد 2هزار و 300 تن ماهي در قفس طي سال گدشته در اين استان خبر داد و گفت: توليد ماهي در قفس، بهترين گزينه و ظرفيت مناسب رونق اقتصادي است.