تهران- ایرنا- با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پیگیری كانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و با هدف ارتقای نوآوری در صنعت غذای «مركز نوآوری در حوزه صنعت غذا» ایجاد شد.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رئیس كانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان درباره ایجاد «مركز نوآوری صنعت غذا» اظهار داشت: این مركز با حمایت معاونت علمی و فناوری و پیگیری و مساعدت كانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان در انستیتو تغذیه كشور ایجاد شد تا بستری برای رشد فعالیت‌های استارتاپ‌ها و شركت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه باشد.
علیرضا كریمی وثیق افزود: استارتاپها و شركت‌ها با حضور در این مركز، ضمن كسب مهارت‌های لازم و توانمندسازی، می‌توانند فعالیت‌های تحقیقاتی خود را رشد و توسعه دهند و با تبدیل شدن به شركت دانش‌بنیان، آماده حضور در بازار اقتصادی شوند.
وی همچنین یادآور شد: در راستای اهداف این كانون، «مركز نوآوری» دیگری در این حوزه توسط كانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و بر اساس تفاهم‌نامه مشترك معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شركت غله و خدمات بازرگانی منطقه یك ایجاد خواهد شد.
كریمی تأكید كرد: این مركز با توجه به ظرفیت‌های خود، استارتاپ‌ها و شركت‌های دانش‌بنیان را تا مرحله تولید نیمه‌صنعتی مورد حمایت قرار خواهد داد.
رئیس كانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان با اشاره به راه‌اندازی دانشگاه علمی و كاربردی واحد «كانون علوم و فناوری نوین غلات» گفت: در راستای توسعه منابع انسانی نوآور و ارتقای دانش علمی در زمینه صنعت و بازار، راه‌اندازی دانشگاه علمی كاربردی واحد «كانون علوم و فناوری نوین غلات» توسط كانون در حال پیگیری است.
وی افزود: این كانون با رویكرد ایجاد تعامل هر چه بیشتر بین تمامی حوزه‌های علمی و آموزشی، تولیدی، خدماتی، رسانه‌ای و غیره (اعم از دولتی و غیردولتی)، با همكاری شركت بازرگانی دولتی ایران و كانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران و نیز همیاری تخصصی و علمی مركز پژوهش‌های غلات و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی كشور، مبادرت به برنامه‌ریزی و برگزاری دوره‌های آموزشی با اعطای گواهینامه كرده است.
كریمی خاطرنشان كرد: مشاركت با بخش دولتی در جهت اصلاح ساختار كشت گندم با رویكرد كاهش واریته‌های گندم و برقراری نظام كشت بر اساس سفارش مشتری، تبیین استراتژی نحوه خرید تضمینی گندم با جهت‌گیری واگذاری به بخش خصوصی، همكاری فنی و تخصصی و مشاركت در تدوین و تهیه استانداردها، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های حوزه‌های ذی‌ربط جهت ارتقای سطح كیفی محصول و ایجاد تمهیدات و همكاری‌های لازم جهت برگزاری نمایشگاه‌ها و سمینارهای تخصصی و تجاری در راستای رونق بخشی به فضای كسب‌وكار از جمله برنامه‌ها و چشم‌اندازهای كانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان است.
وی همچنین به برنامه‌ریزی جهت ارتقای سطح مهارت‌آموزی منابع انسانی اشاره كرد و گفت: به‌منظور تقویت تخصصی و كارشناسی بخش خصوصی و صنفی در حوزه‌های ذی‌ربط، همكاری در برقراری فعالیت‌های ایده پرداز (استارتاپ) و بهره‌گیری از ایده‌های نو، مشاركت در اقدامات فرهنگ‌ساز و آگاه‌سازی عمومی با رویكرد اصلاح الگوهای مصرف با تكنیك‌های فناورانه و برنامه‌ریزی بنیادی در ایجاد فضاهای مناسب برای بهره‌گیری بخش‌های خصوصی و صنفی از تجهیزات و ماشین‌آلات ساخت ایران، از دیگر برنامه‌ها و چشم‌اندازهای این كانون است.
علمی ** 1836 ** 1055