به گزارش چهارشنبه شب ايرنا از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، محمود واعظي با بيان اينكه حادثه سيل فروردين ماه 98 با وجود رنج و خسارات به مردم، بركاتي از جمله تامين آب پشت سدها و رفع مشكلات محيط زيستي به همراه داشت، تاكيد كرد: در اين حادثه شاهد همبستگي و همدلي بين همه نهادها، ارگان ها، نيروهاي مسلح و مردم بوديم.
رئيس دفتر رئيس جمهوري تصريح كرد: بايد روند كمك رساني به حادثه ديدگان هدفمند باشد و به همين منظور فرماندهي ستاد مديريت بحران سيل اخير با وزارت كشور و استانداري ها است.
واعظي در ادامه با اشاره به موقعيت ژئوپلتيك استان كردستان و همجواري با كشور عراق، اظهار داشت: همين امر باعث شده تا بخش دولتي و غير دولتي نگاهي ملي نسبت به توسعه، آباداني و مسائل اين استان داشته باشند.
** بايد سرمايه گذاري بانك ها در استان ها به اوج برسد
رئيس دفتر رئيس جمهوري بيان كرد: اقتصاد كشور زماني اصلاح مي شود كه بودجه دولتي براي سرمايه گذاري در استان ها به صفر و تامين مالي و سرمايه گذاري بانك ها و بخش خصوصي به اوج برسد.
وي همچنين اضافه كرد: فعاليت و ورود جمعي و تيمي بانك ها و بخش خصوصي در پروژه هاي كشوري و استاني منجر به تقسيم سود و كاهش ريسك سرمايه گذاري ها مي شود.
واعظي بر ضرورت توجه بيشتر به استان هاي مرزي از جمله كردستان تاكيد و خاطرنشان كرد: اين استان ها آئينه كشور هستند چرا كه اكثر مبادلات و مراودات كشورهاي همسايه، نه در تهران بلكه دراين استان ها انجام مي شود.
** عراق فرصتي عالي براي توسعه صادرات است
رئيس دفتر رئيس جمهوري يادآور شد: جمهوري اسلامي ايران، شريك اول عراق بوده و بالاترين ميزان واردات اين كشور از ايران است.
وي گفت: عراق و اقليم كردستان، فرصتي بسيار عالي براي توسعه صادرات و عبور از تحريم هاي ظالمانه است چراكه درصورت افزايش حجم مبادلات تجاري، مالي و درهم تنيدگي اقتصادي، جلوي دخالت هاي بيگانگان در روابط بين كشورها گرفته مي شود.
واعظي با تاكيد بر اينكه توسعه خط ريلي به سنندج و در مرحله بعدي به مرز ايران و عراق از سياست ها و برنامه هاي جدي دولت تدبير و اميد است، ابراز اميدواري كرد كه با تامين سرمايه مورد نياز، اين پروژه عملياتي شود.
رئيس دفتر رئيس جمهوري با اشاره به مزيت هاي بالاي كشاورزي، دامپروري، گردشگري و معادن كردستان، عنوان كرد: بايد با حمايت بانك ها و سرمايه گذاران بخش خصوصي به دنبال مجريان مناسب داراي اهليت باشيم.
واعظي با اشاره به امضاي تفاهم نامه با عراق براي احداث 5 شهرك صنعتي مشترك، افزود: يكي از اين شهرك هاي صنعتي در كردستان احداث مي شود.
به گزارش ايرنا، 25 استان كشور روزهاي آخر سال گذشته تا به امروز درگير سيل ويرانگر شده و اين بلاي طبيعي خسارات سنگيني را براي مردم به بار آورده است.
بدون ترديد سيل به عنوان يكي از مهمترين بلاياي طبيعي شناخته شده است، همچنين در عمل سيلاب هم از نظر تلفات جاني و هم از منظر خسارات مالي مهيب ترين بلاياي جوي در جهان به شمار مي رود.
شبد**سيام*3061**1379
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۴
تهران - ايرنا - رئيس دفتر رئيس جمهوري با بيان اينكه روند كمك رساني به حادثه ديدگان بايد هدفمند باشد، گفت: به همين منظور، فرماندهي ستاد مديريت بحران سيل اخير با وزارت كشور و استانداري ها است.