به گزارش ايرنا، سيد مهدي طاهري روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: 15 مقاله به زبان انگليسي، 28 مقاله به زبان عربي، 394 مقاله به زبان فارسي، 3 مقاله به زبان فرانسوي، 7 مقاله به زبان تركي و 3 مقاله به زبان اردو به دبيرخانه همايش ارسال شده است.
وي با اشاره به اين كه همايش بين المللي «بازخواني آثار علمي و فرهنگي انقلاب اسلامي ايران» با حضور شخصيت هاي علمي از كشورهاي مختلف جهان روز دوشنبه 26 فروردين ماه جاري در مجتمع امين قم برگزار مي شود گفت: روند اجرايي اين همايش از دي ماه 1397 با كسب مجوز از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و دريافت مجوز تخصصي علمي از پايگاه استنادي جهان اسلام با مشاركت 13 مركز علمي داخلي و 15 مركز در خارج از كشور آغاز شد.
طاهري اظهار داشت: برگزاري 40 پيش نشست مرتبط با موضوع اين همايش در 10 كشور ايران، لبنان، تركيه، افغانستان، غنا، ساحل عاج، سريلانكا، ماداگاسكار، مالي و كامرون با بيش از 70 سخنران از جمله ويژگي هاي برجسته اين همايش بين المللي است.
وي ادامه داد: پيرامون آثار علمي و فرهنگي انقلاب اسلامي، تاثير انديشه هاي امام(ره) و رهبر معظم انقلاب و نقش جامعه المصطفي در ترويج اهداف انقلاب از 20 تن از شخصيت ها و فضلاي كشورهاي آرژنتين، تركيه، ساحل عاج، تونس، افغانستان، ميانمار، چاد، بنگلادش، مالي و تايلند، مصاحبه شده و در قالب كتاب به چاپ رسيده است.
طاهري افزود: 17 نشست علمي در استان هاي مختلف كشور، هشت نشست در كشور ماداگاسكار، 4 نشست در افعانستان، 2 نشست در لبنان، 2 نشست در غنا و يك نشست نيز در كشورهاي ساحل عاج، مالي و كامرون از ديگر ويژگي هاي برجسته اين همايش به شمار مي آيد.
وي گفت: پيروزي انقلاب اسلامي با رويكرد معنويت و احياي دين، نه تنها موجب تغيير گفتمان ديني در ايران بلكه موجب دگرگوني عظيم در نظام بين المللي شد.
طاهري با بيان اينكه چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي فرصتي مناسب براي بازخواني آثار علمي و فرهنگي اين انقلاب جريان ساز در جهان ايجاد كرد، افزود: بازشناسي آثار داخلي و خارجي انقلاب اسلامي، ترويج و نشر دستاوردهاي علمي و فرهنگي انقلاب، شناخت آسيب ها و تهديدهاي فراروي انقلاب و اتخاذ راهكاهاي صحيح در تداوم ارزش هاي انقلاب اسلامي از جمله اهداف برگزاري اين همايش بين المللي است.
** دبير اجرايي اين همايش نيز در اين نشست با بيان اينكه مجتمع آموش عالي علوم انساني در 13 گروه علمي فعاليت مي كند گفت: يك هزار و 400 دانشجو از 40 مليت در مقاطع مختلف كارشناسي تا دكتري در اين مجتمع مشغول به تحصيل هستند.
حجت الاسلام مصطفي نوبخت، با بيان اينكه بسياري از مدعوين و شركت كنندگان اين همايش را محققان و انديشمندان غير ايراني تشكيل مي دهند، اظهار داشت: تمامي محققاني كه مقاله به دبيرخانه ارسال كرده اند، براي حضور در اين همايش دعوت شده اند.
وي با بيان اينكه 23 هزار پيامك و ايميل به محققان داخلي و خارجي براي مشاركت در اين همايش ارسال شده است گفت: آيت الله اعرافي مدير حوزه هاي علميه كشور و حجت الاسلام عباسي رييس جامعه المصطفي سخنرانان ويژه اين همايش بين المللي هستند.
اين همايش بين الملي از ساعت 8 روز دوشنبه 26 فروردين ماه جاري در مجتمع امين قم واقع در بلوار امين، سه راه سالاريه، مجتمع امين، بلوك يك، طبقه چهارم سالن اجتماعات برگزار مي شود و ظهر همان روز با برگزاري كميسيون هاي تخصصي و ارائه مقاله ها و سخنراني هاي مختلف به كار خود پايان مي دهد.
7404/ 1175
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۹
قم - ايرنا - دبير علمي همايش بين المللي «بازخواني آثار علمي و فرهنگي انقلاب اسلامي ايران» با بيان اين كه 450 مقاله به دبيرخانه اين همايش رسيده است گفت: اين مقاله ها از 22 مليت و چهار قاره جهان بوده است.