به گزارش روز شنبه ايرنا از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، مصطفي قانعي با تاكيد بر نقش اقتصاد زيستي در رونق اقتصاد مقاومتي گفت: ستاد بنا بر سياست هاي كلي برنامه ششم توسعه، به دنبال افزايش سهم اقتصاد زيستي در اقتصاد كشور است، لذا ظرفيت ها و فرصت هاي مختلف در اين حوزه از جمله جلبك را شناسايي كرده ايم و بدنبال راهكارهاي توسعه آن هستيم.
دبير ستاد توسعه زيست فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري با اشاره به ظرفيت هاي موجود در كشور براي كشت و پرورش جلبك و همچنين استفاده از جلبك در صنايع مختلف، گفت: در سالهاي گذشته بخش هاي خصوصي و دولتي به صورت پراكنده در زمينه توليد جلبك كار كرده اند، اما تا الان به توليد انبوه نرسيده ايم و ظرفيت فراواني براي پيشرفت در اين حوزه وجود دارد.
وي افزود: به همين علت در چهار ماه گذشته مطالعات فراواني پيرامون ظرفيت ها و چالش هاي توليد جلبك اعم از ميكروجلبك ها و جلبك هاي دريايي باهمكاري بخش خصوصي صورت گرفته است و نتايج اين طرح، در نشست هم انديشي بررسي راهكارهاي توسعه فناوري جلبك و صنايع جانبي اعلام خواهد شد.
قانعي ادامه داد: اولين «نشست هم انديشي بررسي راهكار هاي توسعه فناوري جلبك و صنايع جانبي آن» به ميزباني دانشگاه خليج فارس، يازدهم و دوازدهم ارديبهشت 98 و با حضور مسئولين ادارات و سازمان هاي مرتبط با اين حوزه برگزار مي شود.
دبير ستاد توسعه زيست فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري با اشاره به كاربردهاي جلبك در صنايع مختلف از جمله صنايع آرايشي و بهداشتي، غذايي و دارويي گفت: در كنار اين نشست، نخستين نمايشگاه ويژه شركت هاي فراور جلبك كشور نيز برگزار خواهد شد.
علمي ** 1201 **1485
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۲
تهران - ايرنا - دبير ستاد توسعه زيست فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري درباره صنعت كشت و پرورش جلبك در كشور، گفت: ستاد توسعه زيست فناوري در راستاي توسعه اقتصاد مقاومتي، اقدام به تدوين نقشه راه عملياتي جهت توليد و بهره برداري جلبك در كشور كرده است.