اراك - ايرنا - نماينده ولي فقيه در استان مركزي گفت: بنياد مسكن انقلاب اسلامي در صف مقدم بازسازي مناطق سيل زده كشور است.

به گزارش ايرنا، آيت الله «قربانعلي دري نجف آبادي» روز يكشنبه در ديدار با كاركنان اداره كل بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان مركزي، افزود: محروميت زدايي و بازسازي مناطق آسيب ديده از وظايف ذاتي اين نهاد انقلابي است كه اين مهم بايد در اسرع وقت در مناطق سيل زده آغاز شود.
وي ادامه داد: نهادهاي انقلابي از قبيل سپاه پاسداران، تبليغات اسلامي و بنياد مسكن با هدف انجام اقدامات جهادي بدون در نظر گرفتن ساعات اداري در راستاي پيشرفت، توسعه و عدالت گستري راه اندازي شد كه در 40 سال گذشته آثار و بركات بسياري از خود به جا گذاشته اند.
امام جمعه اراك اظهار داشت: كار جهادي، انقلابي، با انگيزه و نشاط رويكرد اصلي دستگاه هاي انقلابي است و با اين رويكرد ارزشمند بايد به بازسازي مناطق سيل زده و همچنين زلزله زده كرمانشاه شتافت.
وي ادامه داد: بدون شك اگر براي امداد رساني در مناطق سيل زده خوزستان و لرستان تنها به نهادهاي دولتي تكيه مي شد توفيق چنداني حاصل نمي شد اما با حضور نهادهاي انقلابي در اين مناطق، عمليات امدادرساني تسريع شد و اين فرآيند بايد در بازسازي اين مناطق نيز جريان داشته باشد.
نماينده ولي فقيه در استان مركزي بيان كرد: امدادرساني مردمي و نهادهاي دولتي و انقلابي در مناطق سيل زده به بهترين شكل ممكن انجام شد و بايد در گام دوم براي بازسازي اين مناطق برنامه ريزي هاي كارشناسي تدوين كرد.
آيت الله دري نجف آبادي اظهار داشت: سيلاب امسال اگر چه خسارت هاي بسياري براي كشور به دنبال داشت اما بايد نگاه كارشناسي و آمايش سرزميني به اين پديده نگاه كرد و بر اين اساس، بازسازي مناطق سيل زده بايد با تمهيدات حكيمانه همراه باشد.
وي ادامه داد: بسياري از پل هاي جديد در سيلاب استان لرستان و خرم آباد به طور كلي نابود شد اما پل هاي كه بيش از 100 سال از عمر آنها مي گذشت هيچ آسيبي نديدند، بنابراين مناطق سيل زده بايد با مطالعه انجام شود و ساخت و سازها بايد با بهترين كيفيت انجام شود.
آيت الله دري نجف آبادي گفت: اجراي طرح هاي آبخيزداري، ايجاد سيل بندها و بندهاي خاكي و تقويت جنگل هاي طبيعي با پوشش گياهي مناسب از مهمترين راهكارهاي مقابله با سيلاب است كه بعد از اين بايد در دستور كار نهادهاي دولتي قرار بگيرد.
وي افزود: فعاليت هاي بنياد مسكن انقلاب اسلامي در راستاي اميدآفريني و حمايت از اقشار كم درآمد تعريف شده و نياز است كه اقدامات اين نهاد در راستاي رونق سكونتگاه هاي روستايي و آباداني مناطق كمتر برخوردار در استان تقويت شود.
نماينده ولي فقيه در استان مركزي اظهار داشت: توجه ويژه به مستضعفان، اجراي طرح هاي هادي روستاها، ساماندهي بافت هاي فرسوده روستايي و مقاوم سازي مسكن روستايي، تجميع روستاهاي كم جمعيت و ارائه خدمات بهداشت و درمان، آموزشي، ورزشي و فرهنگي مستمر به روستائيان براي مقابله با پديده حاشيه نشيني در شهرها از ديگر تكاليف مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
آيت الله دري نجف آبادي بيان كرد: مقاوم سازي مسكن روستايي و تسريع روند بهسازي فضاي عمومي روستاها نياز زيرساختي در اين استان است كه بايد در دستور كار اداره كل بنياد مسكن امام خميني(ره) قرار گيرد.

*** توسعه علمي كشور با پيوند صنعت و دانشگاه محقق مي شود
نماينده ولي فقيه در استان مركزي و امام جمعه اراك همچنين در ديدار با مسئولان دانشگاه فني و حرفه اي اميركبير اراك نيز گفت: توسعه علمي كشور و حمايت همه جانبه از نسل نوانديش و مبتكر با پيوند صنعت و دانشگاه محقق مي شود.
آيت الله دري نجف آبادي افزود: صنايع نقاط مختلف كشور و به خصوص استان مركزي بايد شماري از نيروي متخصص خود را هر چند براي مدتي كوتاه به دانشگاه هاي صنعتي اعزام كرده و دانشگاه نيز با گزينش و تربيت نخبگان زمينه ورود نيروي كار متخصص و كارآمد را به بازار كار فراهم كند.
وي ادامه داد: سرفصل هاي درسي نيز بايد از روش هاي تئوري به سمت شيوه هاي عملي و كارگاهي تغيير كند چرا كه انتقال دوره آموزش به كارگاه ها و شركت هاي توليدي موجب مي شود كه علم آموز با تجربه عملي در جريان توليد به كارآفريني دست يابد.
امام جمعه اراك اظهار داشت: تربيت دانش آموختگان دانشگاهي بر اساس نيازهاي روز جامعه و صنايع، انتقال دستاوردهاي دانشگاهي به صنايع و بهره گيري از ظرفيت صنايع در راستاي تحقيق و پژوهش در واحدهاي علمي، كليد پيشرفت كشور است.
بنياد مسكن انقلاب اسلامي به فرمان امام خميني(ره) در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰، در 25 ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد.
بيش از 100 هزار نفر در 80 مركز دانشگاهي استان مركزي تحصيل مي كنند.
3017/3075