مسعود صادق تيتكانلو روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: ورودي آب سد چري 10 مترمكعب در ثانيه است كه احتمال سرريز با همين ميزان دبي در صورت استمرار بارشها وجود دارد.
وي ميزان كنوني آب ذخيره شده در پشت سد چري فاروج تا 19 فروردين ماه جاري را 2 ميليون و 600 متر مكعب عنوان كرد.
سرپرست فرمانداري فاروج در عين حال از آماده باش كامل تمام امكانات و تجهيزات دستگاه هاي اجرايي، نظامي و بخش خصوصي براي مقابله با حوادث احتمالي خبر داد و افزود: تمام مسيل هاي مسدود شده نيز در چند روز گذشته بازگشايي شد.
صادق يادآور شد: اكنون نيروهاي امدادي با تجهيزات در نقاط پيش بيني شده مستعد بروز سيلاب مستقر شده اند.
نقشه هاي پيش يابي هواشناسي و تصاوير دريافتي از ماهواره بيانگر ورود سامانه پرفشار بارشي به خراسان شمالي است كه اين سامانه تا روز دوشنبه فعال خواهد بود.
وزش شديد باد، بارش باران، در پاره اي از نقاط رگبار و رعد و برق و در نقاط مستعد بارش تگرگ از پيامدهاي اين سامانه بارشي عنوان شده است.
مطابق خروجي مدل هاي هواشناسي بيشترين حجم بارش تجمعي اين سامانه در اغلب نواحي استان، به ويژه در نيمه شرقي، يعني شهرستان هاي اسفراين، فاروج و شيروان خواهد بود.
چري فاروج به عنوان چهارمين سد خراسان شمالي خردادماه 93 به علت كاهش بارندگي ها و خشكسالي خشك شد اما در ارديبهشت 94 ميزان ذخيره آب آن از 2 ميليون مترمكعب گذشت كه بالاترين رقم در چند سال گذشته بود.
اين سد كه در سال 1376 با هدف مهار سيلاب و توسعه و بهبود زمين هاي كشاورزي اين منطقه ساخته شد، با چهار ميليون متر مكعب گنجايش، توان تنظيم 6 ميليون متر مكعب آب در سال را دارد.
5132/7187
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۹
بجنورد- ايرنا- سرپرست فرمانداري فاروج گفت: با توجه به اندازه گيري ميزان آب ورودي به سد چري و تمهيدات انديشيده شده براي آزادسازي آب، خطري متوجه روستاهاي پايين دست اين سد نيست.