به گزارش ایرنا رهبر كره شمالی كه می داند كشورش درگیر سخت ترین تحریم ها است طبیعتا می كوشد تا در داخل، قدرت حاكمیتی را نهادینه و تقویت كرده و همزمان از پشتیبانی مقام ها و ملت برخوردار شود.
درست پس از همین تلاش ها برای تحكیم قدرت بود كه رهبر كره شمالی به آمریكا فرصت داد تا پایان سال جاری میلادی اگر می خواهد تغییری در شرایط بوجود بیاید، مواضع گذشته اش را تغییر دهد.
او گفت: دیدگاه ها، راهبردها و سیاست های یكجانبه آمریكا و دونالد ترامپ رییس جمهوری این كشور هیچ تناسبی با گفت و گوهای طرفین ندارد و اگر واشنگتن خواستار رسیدن به توافق است باید با پیشنهادها و روش های تازه به دنبال برگزاری دور تازه ای از گفت و گوها باشد و برای این منظور تا پایان سال جاری میلادی مهلت دارد.
تغییرات در كادر رهبری كره شمالی نشان می دهد كیم می خواهد اطمینان حاصل كند رهبران این كشور در كنار مردم از مواضع او برای مقابله با تحریم های آمریكا حمایت می كنند.
مهمترین تغییر در این راستا روی كار آمدن 'چون ریونگ هایه' به عنوان رییس مجلس عالی خلق كره شمالی است این سمت را برای سالیان متمادی 'كیم یونگ نام' برعهده داشت نباید فراموش كرد كه كسی كه این قدرت را در كره شمالی در اختیار داشته باشد، نفر دوم كشور محسوب می شود.
همزمان برای اولین بار از روز جمعه این هفته رسانه های گروهی كره شمالی از كیم جونگ اون رهبر این كشور به عنوان نماینده عالی ملت یاد كرده اند كه تقویت جایگاه وی را نشان می دهد.
خبرگزاری كره شمالی گزارش كرد كه رهبر كره شمالی یك بار دیگر به عنوان رییس كمیسیون امور دولتی نیز منصوب شده است 'كیم جایه ریونگ' هم به عنوان نخست وزیر جدید این كشور نیز معرفی شده است كه اطلاعات زیادی درباره اش در دست نیست و به هر شكل بسیاری بر این باورند كه پس از هشت سال فرصت خوبی برای رهبر كره شمالی وجود داشته است كه قدرت را تحكیم كند.
ژانگ خوی' كارشناس مسایل كره شمالی در چین می گوید كه این بزرگترین جابجایی در بدنه حاكمیتی كره شمالی دریك دهه گذشته محسوب می شود.
وی افزود كه رهبر كره شمالی بخصوص از سال 2018 میلادی تلاش گسترده ای برای قدرت افزایی انجام داده و همزمان برای پیشبرد طرح های اقتصادی با هدف توسعه اقتصادی و تجاری كوشیده است مناسباتش را با كره جنوبی و چین نزدیك كند.
به دنبال همین قضیه بود كه شی جین پینگ رییس جمهوری خلق چین كه در یك سال گذشته چهار بار با رهبر كره شمالی دیدار كرده است ضمن ارسال پیامی اعلام كرد كه به دوستی دو كشور ارزش می دهد و مایل به پیشبرد مناسبات دوجانبه است.
به هر صورت تحولات و جابجایی ها در كره شمالی این را نشان می دهد كه قدرت همچنان در دست رهبر خواهد بود و به صورت متمركز از سوی او مدیریت خواهد شد.
از دیگر تحولاتی كه باید در روزهای اخیر مورد توجه قرار داد اینكه برخی از مسئولانی كه در هیات مذاكرات این كشور با آمریكا بودند ارتقای مقام یافتند از آن جمله می توان به خانم 'چو سون خویی' اشاره كرد كه حالا معاون اول وزارت خارجه كره شمالی است كسی كه قبل از این گفته بود سیاست های گانگستری و تبهكارانه آمریكا باعث شده است تا كره شمالی به دنبال بازنگری در راهبرد مذاكراتی با واشنگتن باشد.
رهبر كره شمالی كه حالا با جابجایی كادرهای هیات حاكمه، قدرت را در كشور تحكیم كرده گفته است كه با این قدرت كشور در برابر نیروهای خصم و تحریم ها مقاومت خواهد كرد و خواستار اتكای بیشتر به توان داخلی شده است چنین حركاتی این پیام را به واشنگتن می دهد كه پیونگ یانگ به رغم تحریم ها مقاومت و ایستادگی خواهد كرد و تسلیم نخواهد شد و راه فشار و زور این كشور را مطیع و فرمانبردار آمریكا نخواهد كرد.
آساق**231**1904**
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۷
پكن- ایرنا- جابجایی كادرها و عناوین مهم دولت كره شمالی حاكی است رهبر این كشور قصد دارد همزمان با مذاكره با آمریكا، مواضع خود را در بعد داخلی نیز به منظور مقابله با سیاست های تندروانه و تحریم های آمریكا تقویت كند.