شيراز-ايرنا- رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي فارس، با اشاره به نامگذاري امسال به نام سال رونق توليد از سوي رهبر معظم انقلاب گفت: اين رونق نيازمند، كمك به اين حوزه و حذف و يا كاهش موانع فراروي آن است.

به گزارش ايرنا جمال رازقي، دوشنبه در نشست ستاد اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي فارس در شيراز افزود:
آنچه كه آمريكا در وضع تحريم هاي ظالمانه عليه كشورمان دنبال مي كند، ضربه زدن به توليدمان است كه رهبر معظم انقلاب نيز اين موضوع را به درستي تشخيص دادند و با توجه به اين مهم بايد براي حذف موانع موجود بر سر راه توليد تلاش شود.
وي بيان داشت: توليد بايد سود آور شود تا به تبع آن جذب سرمايه صورت گيرد و اگر توليد با سودآوري توام نباشد، رونقي در پي نخواهد داشت.
رازقي گفت: امروز كشور نيازمند اين است كه رونق توليد در عمل محقق شود و اگر اين اتفاق نيافتد با مشكل مواجه خواهيم شد.
وي بيان كرد: اگر بنا باشد كه شعار رونق توليد به درج بر روي چند بنر و پوستر يا قرار گرفتن در سربرگ مكاتبه هاي اداري منتهي شود، هيچ رونق و اشتغالي شكل نخواهد گرفت.
رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي فارس افزود: اشتغال پايدار زماني محقق مي شود كه به توليد پايدار توجه شود، بنابراين اگر خواستار ايجاد فرصت هاي شغلي هستيم بايد از توليد دفاع و حمايت كنيم.
وي اضافه كرد: امروز در مسير توليد در كشور موانعي وجود دارد كه بايد اين موانع برطرف شود و اگر اين امر محقق نشود نمي توان اميدوار بود كه مشكلات اقتصادي كشور حل شود و يا اشتغالي شكل گيرد.
رازقي اظهار داشت: براي تحقق رونق توليد بايد در نظام بانكي، مالياتي و تامين اجتماعي در كشور اصلاحاتي صورت گيرد.
او بيان كرد: برخي از سياست هاي نظام بانكي باعث شده كه توليد در كشور تحت فشار قرار گيرد از اين رو ضروري است حركتي جدي براي اصلاح نظام بانكي انجام شود.
وي گفت: نوك حمله تحريم ها متوجه صنايع كوچك و متوسط كشور است و انتظار مي رود كه نظام بانكي در مسير كمك و حمايت از اين صنايع حركت كند.
رازقي ادامه داد: يكي از وظايف بانك مركزي، جهت دهي به سپرده هاي بانكي و تعيين سهم هر بخش از اقتصاد كشور است و اميدواريم عمل به اين وظيفه با جديت بيشتري دنبال شود.
وي افزود: در بحث نظام مالياتي كشور نيز 65 درصد ماليات كشور از بخش توليد تامين مي شود در حالي كه سهم شبكه گسترده اصناف بسيار كمتر است.
رازقي در بخش ديگري از سخنان خود بيان كرد: پارسال بيش از 20 ميليارد دلار ارز چهار هزار و 200 توماني به تامين كالاهاي اساسي در كشور اختصاص يافت اما آنگونه كه بايد مشخص نيست كه چه كالايي با اين ارز به دست مردم رسيده است و چنانچه تخطي در اين زمينه صورت گرفته با آن برخورد شود.
6122 /6118