ابراهیم صالحی عمران روز سه شنبه در گفت وگو با گروه دانشگاه ایرنا در باره پیش شرط های لازم در تحقق شعار «رونق تولید» در سال 1398 اظهار داشت: رونق تولید در گان نخست نیازمند برخی اصلاحات اقتصادی است كه نظام های آموزشی مهمترین مولفه در این زمینه به شمار می روند.
وی افزود: اصلی ترین تاثیر نظام های آموزشی، ساخت جامعه ای با سرمایه های انسانی مولد، خلاق، ماهر و كارآفرین است.
رئیس انجمن آموزش عالی ایران با تاكید بر اینكه افزایش توجه و اهمیت به آموزش های مهارتی و عملی، اصلی ترین از لازمه های تحول در نظام آموزشی است، تصریح كرد: آموزش های عملی دارای ارتباطی تنگاتنگ با نظام آموزش عالی و مقاصد اقتصادی یك جامعه است.
** دانشگاه فنی و حرفه ای از مهمترین بخش های آموزشی كشور
وی با بیان اینكه دانشگاه فنی و حرفه ای یكی از مهمترین بخش های آموزشی كشور است، تاكید كرد: این دانشگاه با ارائه آموزش های مهارتی، امكان درآمدزایی و اشتغال را برای افراد و جامعه فراهم ساخته و گام مهمی در توسعه تولید داخلی دارد.
صالحی عمران تصریح كرد: اقتصادی ترین نوع آموزش، آموزش مهارتی است چرا كه تولید ناخالص ملی را افزایش داده و به رونق تولید و اقتصاد كمك می كند.
** چرخه تولید در گرو تقویت پنجه های كارآمد
رئیس انجمن آموزش عالی ایران تحقق شعار سال 98 را مستلزم به كارگیری پنجه های كارآمد در جامعه دانست و گفت: در بسیاری از كشورهای توسعه یافته سرمایه گذاری بسیاری در بخش آموزش های فنی و حرفه ای صورت گرفته است.
وی تاكید كرد: برای تقویت مهارت های فنی و حرفه ای در كشور نیازمند تغییر برنامه های درسی در مدارس و مراكز آموزش عالی هستیم تا دانشجویان از طریق منابع، دانش های عملی و صلاحیت های حرفه ای را آموزش دیده و وارد بازار كار شوند.
**9283**1601**
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۲
تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای معتقد است: كلید اساسی رونق تولید در گرو تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص است كه مهمترین لازمه آن نیز توجه به نظام های آموزشی مهارتی و فنی است.