احسان عباسپور عصر چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: متوسط كشوری بیمه محصولات باغی، دامی و كشاورزی 10 تا 15 درصد از كل میزان محصولات تولیدی است و بیشتر فعالان این بخش به دلایل مختلف از اجرای طرح های بیمه ای استقبال نمی كنند.
وی خاطرنشان كرد: در استان سمنان گرایش باغداران به بیمه كردن محصولات مطلوب است، اما در دیگر بخش ها استقبال كشاورزان و دامداران چندان رضایت بخش نیست.
مدیرتعاون روستایی استان سمنان ادامه داد: اكنون بین 10 تا 40 درصد از محصولات زراعی، دامی و باغی استان تحت پوشش بیمه برای جبران خسارت های احتمالی قرار دارد كه این آمار با توجه به ظرفیت كشاورزی و میزان تولید چندان رضایت بخش نیست.
عباسپور اضافه كرد: برنامه تولید 100 درصدی بذر برای تولید محصولات راهبردی در استان سمنان در سال 97 انجام شد و برای امسال چهار هزار تن بذر گندم و 2 هزار تن بذر جو ذخیره سازی شده است.
وی تصریح كرد: فراهم كردن زیرساخت های تولید محصولات كشاورزی برای تحقق شعار سال با محور «رونق تولید» در دستور كار قرار دارد و تامین ماشین آلات ، بذر ، كود و سم برای افزایش تولید باكیفیت مدنظر قرار دارد.
مدیرتعاون روستایی استان سمنان گفت: توجه به بازار فروش تعاونی های روستایی برای تحقق شعار سال در دستور كار قرار دارد و كشاورزان از این نظر برای سال 98 دغدغه ای نداشته باشند.
به گزارش ایرنا، 108 تعاونی و اتحادیه در چهار گروه تولیدی، روستایی، زنان و كشاورزی در استان سمنان فعال است.
7339/6103
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۴
سمنان- ایرنا- مدیر تعاون روستایی استان سمنان گفت: استقبال از بیمه محصولات دامی و كشاورزی از سوی دامداران، باغداران و كشاورزان استان، با وجود احتمال خسارت به دلیل جاری شدن سیلاب و دیگر بلایای طبیعی، كم رنگ است.