به گزارش ايرنا ، جمال پايدار روز چهارشنبه در مراسم تجليل از مددكاران تحت نظارت اداره بهزيستي شهرستان افزود: بهزيستي شهرستان ميبد در شمار اولين شهرستان هايي است كه مددكاران رشته مددكاري را جذب كرد ، همچنين اين شهرستان در اجراي طرح هاي جديد مانند فقرزدايي كه در استان يزد استارت زده شده پيشقدم است .
وي يادآور كرد : سياست سازمان بهزيستي در حوزه هاي اجتماعي و توانبخشي توانمند كردن و مستقل كردن افراد است نه وابسته كردن آنها چون اين سازمان در جايگاه پرداختن به موضوعات حمايتي و معيشتي نيست.
پايدار تصريح كرد : عمده اولويت سازمان بهزيستي استان يزد تا به حال با ممري كه از سازمان بهزيستي كشور باز شد تقويت شهرستان ها و جذب همكاراني در اورژانس هاي اجتماعي و ساير حوزه ها با هدف كم كردن بار از دوش جامعه بوده است.
معاون اجتماعي سازمان بهزيستي استان يزد در ادامه به موضوع طلاق اشاره كرد كه با هدف حمايت از كانون خانواده با همكاري دادگستري شهرستان پيگير آن بوده است .
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي فرماندار ميبد نيز گفت: با بررسي پرونده هايي كه شده بر خلاف تصور، موضوع ضرب و جرح و توهين و افترا آسيب اول شهرستان شناسايي شده و قطعا مددكاران در كاهش اين آسيب ها نقش به سزايي دارند.
عليرضا ابوالحسني افزود: با توجه به مراجعات و ارتباط مستقيم مددكاران با جامعه هدف بهزيستي كه شايد بخش عظيم آسيب ها مرتبط به اين قشر از جامعه باشد اطلاع رساني و ارائه راهكارها مي تواند تاثيرگذار و مهم باشد.
وي تصريح كرد: مددكاران با بازگرداندن افراد به جامعه اقدامات مفيد و ارزشمندي انجام مي دهند و بايد خود را باور كنند و در مسيري كه در آن قرار دارند مي توانند با تبادل نظر از تجربيات موسسات در شهرستان هاي ديگر نيز بهره مند شوند.
رئيس اداره بهزيستي ميبد هم در اين مراسم گفت : بهزيستي از جمله سازمان هايي است كه وظايف متعدد و زيادي كه بيش از 190 خدمت است را بر عهده دارد و در ميان خدمات ارائه شده بر روي محور مددكاري تا به حال كار زيادي انجام شده است.
سيد محسن فلاح تصريح كرد: كساني كه در حوزه مددكاري وارد مي شوند بايد از نظر جامعه شناسي ، اجتماعي ، مهارت ارتباطي در سطح بالايي باشند تا به كمك اين ابزارها با مرتفع كردن نياز هاي مددجويان ، آنها را توانمند سازند و به چرخه زندگي عادي برگردانند.
وي ادامه داد : در شهرستان ميبد بهترين مدكاران را در حوزه هاي توانبخشي و ديگر حوزه ها داريم كه با گروهي كه از مددكاران شهرستان تشكيل يافته به طور مكرر جلسه هاي مشورتي و آموزشي براي بررسي مشكلات مددجويان برگزار مي شود.
رئيس اداره بهزيستي ميبد در ادامه به طرح هاي اجتماعي محور و فعاليت هاي مددكاري كه در مراكز توانبخشي انجام مي شود اشاره كرد.
بيش از 30 مددكار در حوزه هاي توانبخشي اجتماعي در مراكز دولتي و غير دولتي شهرستان ميبد فعاليت مي كنند.
مركز شهرستان 104هزار نفري ميبد در 50 كيلومتري شمال غرب شهر يزد مركز اين استان قرار دارد.
6197
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۱
يزد - ايرنا - معاون اجتماعي سازمان بهزيستي استان يزد گفت: همه مراكز مددكاري شهرستان ميبد، در همه زمينه ها منظم ، پيشرو و فعال و به عنوان يك الگو مطرح هستند.