كرمانشاه- ایرنا- نیمه شعبان دیگری از راه رسید تا بازهم دل ها به سمت و سوی امام غائب از نظر پرواز كند، امامی كه عدالت انتظارش را می كشد و زادروز میلادش، بشارتی روح پرور برای همه عاشقان و شیفتگان و مستضعفانی است كه چشم به راه آمدنش هستند.

به گزارش ایرنا، همه در انتظار آن نجات دهنده بزرگ به سر می برند و یاد او مایه آرامش دل ها، زدودن زنگار یأس و نومیدی، حركت به سوی خودسازی و فراهم ساختن زمینه های ظهور او است، مهدویت، استمرار حركت پیامبران و امامان و اهداف آن همان اهداف انبیا و اولیای الهی است.
در جهانی كه شور و شر از در و دیوارش می بارد و همه از ظلم و جور و ستم خسته شده اند و رهبر و راهنمایی می جویند، انتظار و امید ظهورش نویدبخش، امن و امان و صلح و عدالت است.
حضرت مهدی (عج)، ادامه دهنده راه معصومان است و مهدویت، استمرار نبوت و امامت شمرده می شود، در روایات نیز سیره حضرت مهدی(عج)، همان سیره پیامبر (ص) و امام علی (ع) دانسته شده است.

**اعتقاد به ظهور منجی در همه ادیان وجود دارد
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه كرمانشاه گفت: اعتقاد به ظهور منجی در همه ادیان وجود دارد كه فردی در آخرالزمان ظهور كرده و دنیا را از عدل پر می كند.
آیت الله مصطفی علما تصریح كرد: تك تك ما در دوران غیبت وظایف مهمی برعهده داریم و لازم است با عمل به ان ها زمینه را برای ظهور حضرت ولی عصر (عج) فراهم كنیم.
وی تصریح كرد: حركات، رفتار، گفتار، سبك زندگی و حتی سخن گفتنمان نیز باید نشان دهنده یك فرد منتظر باشد تا به مدد الهی در زمره منتظران ظهور امام زمان (عج) قرار گیریم.
آیت الله علما تصریح كرد: ظهور امام عصر (عج) نیاز به مقدماتی دارد و همه مسلمانان باید برای فراهم كردن این مقدمات تلاش كنند تا بزودی شاهد ظهور همان منجی وعده داده شده یعنی حضرت مهدی (ع) باشیم.

**امام زمان (عج) متعلق به همه بشریت است
نماینده مردم كرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری نیز امام زمان (عج) را متعلق به همه بشریت دانست و گفت: حكومت سراسر عدل ایشان نیز جهانی خواهد بود و متعلق به گروه یا عده خاصی از مسلمانان نیست.
آیت الله امان نریمانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، ضمن تبریك فرا رسیدن نیمه شعبان سالروز ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (ع)، موضوع ظهور ایشان را یك بحث جهانی و فراملیتی و قومیتی عنوان كرد كه خداوند وعده ظهورشان را به همه امت ها داده است.
وی تصریح كرد: در روایات متعددی از ائمه مصومین (ع) نقل شده كه پس از ظهور امام عصر (عج) دنیا از عدالت پرخواهد شد و این عدالت و برابری تنها مختص به شیعیان و یا حتی مسلمانان دیگر با سایر مذاهب نیست بلكه مسیحیت، یهودیت، زرتشتی ها، بودایی ها و ... نیز از ان متنعم و برخوردار خواهند بود.
آیت الله نریمانی در ادامه به بحث انتظار فرج امام زمان (عج) اشاره كرد و گفت: رسول مكرم اسلام (ص) در روایتی كه شیعه و سنی هم آن را نقل كرده اند فرمودند كه برترین اعمال در زمان غیبت انتظار فرج امام غایب است.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان كرد: منتظران واقعی خصوصیاتی دارند از جمله اینكه به معنای واقعی كلمه خود را بوسیله تهذیب نفس، پرهیز از گناه، حمایت از ولی فقیه، امر به معروف كردن و ... آماده ظهور امام زمان (عج) می كنند.
وی افزود: افرادی كه نسبت به دستورات وارده در دین اسلام بی توجه و از ولی فقیه زمان خود حمایت نمی كنند، افرادی هستند كه تنها زبانی و نه دلی خود را منتظر امام عصر (ع) می دانند، این انتظار هیچ سودی برایشان نخواهد داشت.
آیت الله نریمانی یادآوری كرد: در زمان ظهور گروه هایی هستند كه به مقابله با امام عصر (ع) می پردازند و سردمداران كفر در مقابل ایشان می ایستند اما با عنایت خداوند متعال ایشان بر همه كفر غلبه كرده و گرفتاری ها و پرشانی های مردم جهان به پایان می رسد.

** آمادگی برای پذیرش حكومت جهانی از وظایف منتظران ظهور است
یكی از مدرسان حوزه و دانشگاه گفت: یكی از وظایف مهم در زمان غیبت، آمادگی برای پذیرش حكومت واحد جهانی است كه منتظران ظهور باید نسبت به آن اهتمام لازم را داشته باشند.
حجت الاسلام عبدالله كریمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فرهنگ انتظار و مهدویت محدود به جغرافیای خاص، فرقه یا مذهبی نیست بلكه یك موضوع جهانی و مربوط به همه اعصار بوده است.
وی تصریح كرد: فرهنگ مهدویت اسلامی اندیشه ای است ارزشمند، تحرك آفرین و امید دهنده كه به اعتقاد یكی از فلاسفه فرانسوی مذهب تشیع تنها مذهبی است كه رابطه هدایت الهی میان خدا و خلق را همیشه زنده نگاه داشته است.
حجت الاسلام كریمی با بیان اینكه زمینه سازی برای ظهور منجی عالم بشریت موضوع اساسی است كه باید به آن توجه كرد، افزود: موضوع مهم دیگر بحث انتظار در زمان غیبت است.
این كارشناس مسائل مذهبی با تاكید بر اینكه انتظار باید در تمامی ابعاد زندگی منتظران تجلی یابد، تصریح كرد: مسائلی مانند تجمل گرایی و انجام محرمات با موضوع انتظار سنخیتی ندارد.
این استاد حوزه و دانشگاه همچنین به تلاش دشمنان برای كم رنگ كردن اعتقادات دینی و مذهبی میان مردم و بخصوص نسل جوان اشاره كرد و گفت: بی تفاوتی عموم نسبت به شعائر اسلامی یكی از برنامه هایی است كه دنیای غرب به صورت جدی در دستور كار قرار داده است.
وی تصریح كرد: یكی از موضوعاتی كه از سوی دشمن در رابطه با كم رنگ شدن اعتقادات دینی و مذهبی به شدت دنبال می شود بحث مهدویت است تا جایی كه در حال تلاش و تبلیغ برای این موضوع هستند كه امام زمانی وجود ندارد.
حجت الاسلام كریمی گفت: در این راستا دستگاه های فرهنگی و رسانه ها می توانند نقش مهمی در خنثی كردن این توطئه دشمنان داشته باشند و با تبیین دقیق مسائل اجازه ندهند ذهن جوانان منحرف شود.

**آثار هدایت امام زمان (عج) در همه جا آشكار است
یكی از كارشناسان مذهبی با بیان اینكه آثار هدایت و جلوه های عنایت امام زمان (عج) در همه جا آشكار است چرا كه جهان بدون امام معصوم (ع) نمی تواند دوام بیاورد، اظهار داشت: عصر غیبت دوران بسیار مهمی هستند كه مومنان و منتظران واقعی می توانند از سایرین تمییز داده شوند.
حجت الاسلام علی مطهری در گفت و گو با ایرنا تصریح كرد: امام غایب در حكم خورشیدی است كه در پس پرده ابر قرار داشته باشد، هیچ كس نمی تواند منكر فوائد خورشید پشت ابر باشد و امام زمان نیز همین ویژگی را دارند، هرچند در انظار عمومی حضور ندارند اما حضورشان در زندگی انسان های متقی كاملا هویداست.
وی تاكید كرد: غیبت حضرت مهدی (عج) هرگز به معنای وانهادگی كامل انسان ها و تعطیل شدن احكام و تكالیف الهی نیست چرا كه امیرالمومنین (ع) می فرمایند اگر زمین حتی یك ساعت از حجت خدا خالی بماند اهلش را در خود فرو می برد و این بدین معناست كه امام غایب هدایت امور را برعهده دارند.
این مدرس حوزه و دانشگاه تصریح كرد: در تفكر شیعی انتظار موعود به عنوان یك اصل پذیرفته و از آن به عنوان برترین اعمال یاد شده است تا جایی كه بزرگان دین و ائمه اطهار (ع) تاكید كرده اند كه منتظر فرج باشید و از رحمت خدا مأیوس نشوید چرا كه بهترین اعمال در نزد خداوند انتظار فرج است.
وی در پایان به برخی ویژگی های منتظران واقعی ظهور امام غایب اشاره كرد و گفت: تلاش برای كسب معرفت نسبت به وجود مقدس امام زمان (عج)، تهذیب نفس و كسب فضایل اخلاقی و تلاش برای اصلاح جامعه از طریق امر به معروف و نهی از منكر و همچنین خود سازی اجتماعی از جمله این ویژگی هاست.
گزارش: مسعود اسماعیلی
7458/8066