كرمانشاه- ايرنا- اگر يك جبهه رسانه اي قوي در مسير مطالبه گري و حفظ وحدت ايجاد كنيم بي شك مي توانيم در تمدن سازي و تعالي جهاني نقش بزرگي داشته و موعودباوري و هويت واقعي انتظار را گسترش دهيم.

به گزارش ايرنا، انديشه هاي ناب اسلامي الهام گرفته از فرهنگ انتظار و فرهنگ عاشورايي است كه بسياري از ملت ها را بيدار كرده و بسياري از سلطه گران در اين باره سكوت كرده اند و اين نشانه ها گوياي اين است كه به تدريج به مقدمه ظهور ولي عصر نزديك مي شويم و بلوغ فكري بشريت در حال طي كردن مسير خود است.
رسانه در روزگار غيبت مي تواند با نقد منصفانه و انسجام جامعه برپايه ولايت و امامت زمينه ساز ظهور شود و در زماني كه از آن به عنوان سلطه طلبي و زورگويي در جهان غرب استفاده مي شود به رسانه اي ديني، راهبردپرداز و جهان شمول در عصر انتظار تبديل شود.

**اثرگذاري و حفظ وحدت؛ وظيفه رسانه در مقوله مهدويت
يك كارشناس مذهبي و مدرس حوزه در گفت و گو با ايرنا، با تاكيد براينكه استكبار به دنبال گرفتن فرهنگ انتظار از منتظران است، افزود: رسانه با رسالت خطيري كه برعهده دارد اگر بتواند در تببين مسئله ظهور امام زمان و روشنگري دنياي پس از ظهور، فعال باشد مي تواند به مقوله مهدويت كمك كند.
حجت الاسلام مهدي توسلي اظهار داشت: رسانه ها بايد كارشناسان مذهبي بسيار خبره اي در اختيار داشته باشند تا علاوه بر اينكه براي استحكام بنيان خانواده كار مي كنند، بتوانند در برابر تهاجمات بايستند.

**دشمن در پي از بين بردن تمدن غني ايراني و اسلامي است
وي معتقد است، اگر ايرانيان در قبل و بعد از اسلام، داراي تمدن غني بوده و هستند به دليل داشتن نظام مستحكم خانواده است و اكنون آنان در پي از بين بردن اين نهاد و تمدن چندين هزارساله هستند.
وي اضافه كرد، براي حفاظت از اين تمدن بايد بر استحكام بنيان خانواده كار شود.

**موازي كاري، هدف را دور مي كند
اين كارشناس مذهبي يادآور شد، يكي از مشكلات ما در بحث فرهنگي، موازي كاري هاي متعددي است و اگر انتظار داشته باشيم تنها رسانه به رفع آن بپردازد كم لطفي كرده ايم.
وي اضافه كرد، اگر بخواهيم بهتر از اقدام هاي فرهنگي كنوني عمل كنيم بايد بتوانيم يك هم افزايي در راستاي جلوگيري از اين موازي كاري ايجاد كنيم تا امور زيربنايي و تاثيرگذار آشكار شود و از سوي ديگر مسوولين را به چالش بكشانيم.
وي معتقد است، رسانه بايد با شهامت و اقتدار در مقابل مسوولين بايستد و از آنان مطالبه گري كند و اين مقوله بايد در اولويت يك رسانه مهدوي، دلسوز و ملي قرار گيرد.

**رسانه امروز در خط مقدم حركت هاي فرهنگي است
رسانه ها در توسعه، تعالي و يا تنزل هويت فرهنگي ملت ها نقش مهمي دارند، از همين رو كشورهاي قدرتمند، براي ادامه سلطه گري، از قدرت تاثيرگذاري رسانه ها استفاده مي كنند.
چنانچه مسوول بسيج رسانه استان كرمانشاه به ايرنا، گفت: امروز رسانه يكي از ابزارهاي مهم فرهنگي و تاثيرگذار در دنيا محسوب مي شود و خط مقدم حركت هاي فرهنگي است.
حسن موحد با بيان اينكه امروز رسانه ها به ابزار تهاجم فرهنگي براي غرب تبديل شده اند، ادامه داد: اكثر رسانه ها در دست استكبار است و با استفاده از اين ابزار يك جنگ سياسي و فرهنگي بزرگي را عليه جمهوري اسلامي به راه انداخته اند كه با فشارهاي گوناگون اقتصادي و توطئه ها همراه است و به دنبال توسعه سلطه خود هستند.
موحد افزود: ولي در برابر فرهنگ غني نظام جمهوري اسلامي ايران به اين دليل كه تفكر جديدي به جهان عرضه كرده عاجز هستند چرا كه اين فرهنگ غني، از فرهنگ عاشورايي و حسيني است و انديشه هاي امام راحل از اين فرهنگ نشات گرفته است.
اين مسوول يادآور شد، تفكر بسيجي يك جريان فكري جديد است كه از اين انديشه هاي ناب انرژي مي گيرد و فرهنگ انتظار در ميان اهل تشيع، در بين برادران اهل سنت و حتي در اكثر اديان جهان به شكلي، اميد براي ظهور موعود ايجاد كرد و انتظار اميد موجب آمادگي و وحدت مي شود.
وي معتقد است، انتظار اميد، انسان را خدامحور مي كند و پيوستگي با مظلومين و تقابل با ظالمين را رقم مي زند و اين وعده الهي است كه آخرالزمان به مستضعفان و مومنان تعلق دارد.
موحد با تاكيد براينكه سلطه طلبي در ذات فرهنگ غربي نهفته است، اضافه كرد: با توجه به انديشه ناب انقلاب اسلامي، دشمنان به دليل عجز، تقابل با اين نظام را آغاز كرده اند و جمهوري اسلامي در بالاترين سطح به دنبال استقلال فرهنگي و تعالي بشريت است چراكه متاثر از قرآن و انديشه انتظار است.
موحد ادامه داد: با توجه به نقش تاثيرگذار رسانه در تقابل با تهاجم فرهنگي و وابستگان غرب، مي تواند به معرفي افكار و انديشه هاي عاشورايي، انساني، آرماني و فرهنگ انتظار بپردازد.

**نقش رسانه در توسعه انديشه هاي ناب
وي ادامه داد: انقلاب اسلامي در هم شكننده پايه هاي تفكر مادي غربي و ضدارزشي شده است، امروز با حاكميت ارزش هاي معنوي و پيام انقلاب جرقه اي در عالم زده شده است و رسانه ها مي توانند در توسعه انديشه هاي ناب انقلاب اسلامي نقش تاثيرگذار داشته باشند و در خط مقدم اين تقابل هستند.
موحد با بيان اينكه دشمن به همين دليل سرمايه گذاري بزرگي در بخش رسانه انجام داده، افزود: هنگامي كه قرآن به معرفي انبياء الهي مي پردازد مي فرمايد «پيامبران افراد صديقي هستند كه ولي شما مي باشند» كه بدان معناست، انبيا ما خبررسانان و پيغام آوران الهي هستند.

**رسانه مهدوي، صديق است
موحد معتقد است، رسانه هايي كه شان انبيايي دارند بايد تلاش كنند شان صديق بودن حرفه خود را حفظ كنند و از جبهه حق حمايت كنند و اگر رسانه در اين مسير حركت كند هم به وظيفه الهي عمل كرده و هم در به وجود آوردن تمدن جديد در مسير انقلاب اسلامي عمل كرده است.
اين مسوول افزود: فرهنگ انتظار و فرهنگ شهادت دو بالي است كه مي تواند انسان را از زمين به ملكوت ببرد و امروز بسياري از آزادگان و انديشمندان آزاده غربي به اين دوبال پروازي تكامل اعتقاد دارند و با احترام به آن نگاه مي كنند.
موحد خاطرنشان ساخت، رسانه هاي غربي در برابر پيام هاي پاك و تعالي بخش در جهت سلطه طلبي خود ورود پيدا مي كنند و در برابر حق سكوت مي كنند.

**نقد منصفانه به همراه راهكار، در دستور كار رسانه مهدوي است
در پايان مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمانشاه در گفت و گو با ايرنا، اظهار داشت: ولي عصر با ظهور و حضور و عدالتي كه برقرار مي كند جامعه بشري را از پليدي ها و كج روي ها نجات مي دهند.
حجت الاسلام رحيم جعفري با اشاره به نقش اطلاع رساني و آگاهي بخشي رسانه ها، افزود: رسانه ها با نقش منجي گري و زمينه سازي براي ظهور مي توانند علاوه بر عمل بر رسالت اصلي به بيان مسايل و اطلاعات صحيح، مشكلات و مطالبه گري و ارايه راهكار مناسب براي مشكلات بپردازند.
وي افزود: در اين برهه از زمان كه دشمنان همچون آمريكا مديريت سياسي درستي در كشور خود ندارد و مدام گرفتار آزمون و خطا مي شود، رسانه بايد پيش از گذشته به كمك مرم بيايد و رسالت اصلي خود را با روشنگري ايفا كند.
اين مسوول يادآور شد، رسانه ها با در پيش گرفتن رويكرد مطالبه گري و نقد منصفانه مي توانند نقش خود را در زمينه سازي ظهور ايفا كنند و حركت امام را دنبال كنند.
گزارش از زهره كريم زاده
7460/8066