حسن وحيد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: در حال جذب اين رقم هستيم و با استفاده از اين اعتبارات و با توجه به اولويت هايي كه در حوزه آبخيز داري وجود دارد پروژه هايي كه تعريف شده اجرا مي شود.
وي با بيان اينكه سازه هاي آبخيزداري استان در اثر سيل خسارت زيادي نديده اند، افزود: اجراي اين نوع طرح ها تاثير بسيار زيادي در كنترل سيل دارد.
وي با بيان اينكه 27 درصد از عرصه هاي طبيعي استان براي اجراي طرح هاي آبخيزداري مطالعه شده است، افزود: پروژه هاي آبخيزداري در 18 درصد عرصه هاي مطالعه شده اجرايي شده است كه اين اقدام موجب شد تا در شهرستان هاي اسفراين، جاجرم و گرمه 800 هزار مترمكعب سيلاب مديريت و مهار شود.
وي افزود: اجراي طرح هاي آبخيزداري در حريم شهرها از اولويت اين اداره كل است و تاكنون در حوزه هاي كال پسته، گريوان، اسدلي، درصوفيان، مهنان و اركان اين پروژه ها اجرا و يا در حال اجرا و پي گيري است.
خراسان شمالي يكي از استان هاي سيل خيز كشور است.
گستره حوزه منابع طبيعي و آبخيزداري خراسان شمالي دو ميليون و 33 هزار و 36 هكتار است كه از اين وسعت يك ميليون و 400 هزار هكتار مرتع، 183 هزار هكتار بيابان و 434 هزار و 550 هكتار جنگل است.
ب/ 6042
تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۶
بجنورد- ايرنا- مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري خراسان شمالي گفت: براي اجراي طرح هاي آبخيزداري، 400 ميليارد ريال اعتبار ملي درخواست شده بود كه با 150ميليارد ريال آن از محل منابع صندوق توسعه ملي موافقت شده است.