تهران- ايرنا- نايب رئيس اول شوراي‌عالي نظام پزشكي در باره الزام پزشكان به نصب كارتخوان در مطب هايشان گفت: نگراني من از اين بابت است كه نكند مافيايي با عنوان مافياي ورود دستگاه كارتخوان پشت پرده باشد و برخي افراد هم به صورت ناخواسته وارد اين بازي شده باشند.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا از سازمان نظام پزشكي، عزت‌اله گل‌عليزاده با بيان اين مطلب افزود: حتما كساني هستند كه كارتخوان وارد كشور كردند. اگر اينطور نيست چه اشكال دارد كه شركت‌هايي كه كارتخوان وارد كشور كرده‌اند، معرفي و مشخص شود كه منتسب به چه كساني هستند تا حداقل اين شبهه برطرف شود.
وي افزود: اين روزها انواع و اقسام سلطان‌ها را مي‌بينيم حال اگر سلطاني پشت پرده است كه دستگاه كارتخوان وارد كشور كرده و به اشكال مختلف فشار وارد مي‌كند تا جامعه پزشكي را تحت فشار قرار دهند، معرفي و مشخص شود كه چرا و به چه شكلي و به چه ميزان كارتخوان وارد كشور كرده‌اند. اگر چنين نيست اين شركت‌ها را اعلام كنند تا حداقل خيال‌مان راحت شود كه مافيايي پشت اين موضوع نيست.
نايب رئيس اول شوراي‌عالي نظام پزشكي با بيان اينكه جامعه پزشكي و سازمان نظام پزشكي تابع قوانين بوده و همكاري و همراهي لازم را خواهد داشت، گفت: اما جامعه پزشكي اجازه نخواهد داد كه با ادبيات سخيف و مصاحبه‌هاي عجيب و غريب بخواهند زحمات اين قشر را مورد تخريب قرار دهند
وي گفت: زماني كه مصوبه به كارگيري سامانه فروشگاهي در مطب پزشكان مطرح شد، شوراي نگهبان آن را رد كرد، اما اين موضوع در بودجه آمد و ابلاغ شد.
گل عليزاده اظهار داشت: به هر حال اين ابلاغيه مستمسكي شده تا اهرم فشاري براي جامعه پزشكي قرار دهند. در اين زمينه متاسفانه بحث فرار مالياتي را مطرح كردند و گزارش كذبي به مركز پژوهش‌هاي مجلس نسبت داده شد كه حتي در صحن مجلس هم توزيع شد ولي بعدا با پيگيري كه انجام شد اعلام كردند كه اين گزارش مركز پژوهش‌ها نبوده است. در اين مورد كميسيون بهداشت و سازمان نظام پزشكي پيگير موضوع هستند و اميدواريم با افراد خاطي برخورد شود.
وي افزود: به جرات مي‌توان گفت كه اعضاي سازمان نظام پزشكي يكي از منضبط ‌ترين گروه‌ها در پرداخت ماليات بوده و هستند و اگر درصدي فرار مالياتي هم در اين حوزه وجود داشته، ناشي از نقص سيستم مالياتي كشور است. اي كاش سازمان امور مالياتي ميزان پرداخت ماليات‌ پزشكان را با ساير اصناف مقايسه مي‌كردند. ما سال‌ها با سازمان امور مالياتي تفاهم‌نامه داشتيم و همكارانمان بر اساس اين تفاهم‌نامه‌ها اقدام مي‌كردند.
گل‌عليزاده ادامه داد: از آنجايي كه بحث الزام پزشكان به نصب كارتخوان در مطب‌هايشان در بودجه آمده، مستمسكي شده براي هجمه‌هايي كه اخيرا بر جامعه پزشكي وارد مي آورند. به‌طوريكه مي‌بينيم بعضا مصاحبه‌ها و صحبت‌هايي با لحن و ادبيات بسيار بد مطرح مي‌شود. بايد پرسيد چرا جامعه پزشكي را به اين صورت زير ذربين قرار داده‌اند؟. در حاليكه در قانون ماليات مستقيم، ماليات تمام اصناف مشخص شده است. بنابراين اينكه چرا جامعه پزشكي را مستثني كردند جاي تامل دارد.
گل‌عليزاده با بيان اينكه جامعه پزشكي و سازمان نظام پزشكي تابع قوانين بوده و همكاري و همراهي لازم را خواهد داشت، گفت: اما جامعه پزشكي اجازه نخواهد داد كه با ادبيات سخيف و مصاحبه‌هاي عجيب و غريب بخواهند زحمات اين قشر را موردتخريب قرار دهند و زحمات چندين ساله اين قشر را زير سوال ببرند. جامعه پزشكي كساني هستند كه در دوران دفاع مقدس بيشتري خدمات را به رزمندگان اسلام ارائه دادند. آنها بعد از جنگ هم همين راه را ادامه دادند.
وي با اشاره به مباحث مطرح شده درباره پلمپ مطب‌هاي فاقد كارتخوان نيز گفت: در اين زمينه به حقوق عامه استناد شده است، اما وقتي يك صنفي پروانه و نظام صنفي دارد، به اين صورت برخورد كردن و حتي گفتن اين جملات درست نيست. تهديد كردن كار خوبي نيست. به هر حال از نظر قانوني روال برخورد براي اصنافي كه پروانه كسب دارند،‌ مشخص است و در خصوص صنف پزشكي مشخص كرده كميسيون سه نفره‌اي با حضور نمايندگان تعزيرات، دانشگاه و سازمان نظام پزشكي مباحث و تخلفات را مطرح و بررسي كنند.
گل‌عليزاده تاكيد كرد: به نظر بنده در اين زمينه برخورد تحت عنوان حقوق عامه موضوعيتي ندارد. بنده دوستاني را كه در اين زمينه صحبت‌ مي‌كنند، به خويشتن‌داري دعوت مي‌كنم تا كمي ملايم‌تر صحبت كنند. با ادبيات بهتري هم مي‌شود با صنف صحبت كرد. اي كاش در جلسات هماهنگي اين مباحث، روساي نظام پزشكي‌ها هم دعوت مي‌شدند. به هر حال هم بايد قانون اجرا شود و هم موانع ديده شود. به عنوان مثال يكي از موانع اين است كه اگر مطبي تراكنش كمي داشته باشد، كارتخوان در اختيارش نمي‌گذارند. بنابراين اي كاش جلسات هماهنگي گذاشته مي‌شد و حرف‌هاي يكديگر را مي‌شنيديم.
اجتمام*٧٢۶٨*1095*1193