تهران- ايرنا- مسئول سامانه جامع مديريت تشكل هاي دانشجويي گفت: با انتشار ويژنامه اي به مناسبت برپايي نمايشگاه كتاب تهران به دنبال تشويق دانشجويان براي مطالعه بيشتر هستيم تا از اين طريق تشكل هاي دانشجويي هم تقويت شود.

سامانه جامع مديريت تشكل هاي دانشجويي (كالك) سازمان بسيج دانشجويي، هم‌زمان با آغاز سي‌ودومين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران، ويژه‌نامه «كتاب و كتاب‌خواني» كالك‌پلاس را منتشر كرد.
پنجمين شماره از كالك‌پلاس مروري بر بيانات كمتر شنيده شده رهبر معظم انقلاب درباره نمايشگاه كتاب دارد تا به اهميت برپايي نمايشگاه كتاب و ضرورت مراجعه اقشار مختلف به آن اشاره كند.
پرسشي مكتوب از نويسنده‌ي 'صندوقچه‌‌ي پر از كتاب 110 گنج كاغذي' يكي از بخش‌هاي اين ويژنامه‌ است تا به قشر جوان و به ويژه دانشجو يادآوري كند كه انتخاب كتابِ مناسب به اندازه‌ي خود مطالعه حائز اهميت است.
قصه‌ي 'هشتگ روزي 34صفحه كتاب بخوانيم' روايتگر جذابيت و شيريني مطالعه‌ي بسيارِ كتاب مي‌باشد كه خواننده را ترغيب مي‌كند تا با تنها روزانه 34صفحه مطالعه، در ماه هزار صفحه از كتاب‌هاي مختلف را مطالعه داشته باشد و نويسنده‌ي مطلبِ كتاب سعي داشته تا بگويد كتابخواني در ميدان نوابغ يك سلاح و ابزار كاربري و اصلي به شمار مي‌رود و نسل جوان و دانشجو نبايد هيچ‌وقت از مطالعه و يادگيري خسته شود.

**به دنبال تقويت تشكل هاي دانشجويي هستيم
مهدي گل محمدي مسئول كالك عصر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ايرنا در مورد اين ويژه نامه گفت: ما در كالك نشريه كالك پلاس را منتشر مي كنم كه مختص تشكل هاي دانشجويي است. كه هر دو هفته يكبار منتشر مي شود و به مطالبي مانند رشد تشكيلاتي، جذب نيرو ها و اردو هاي تشكيلاتي مي پردازد و در تشكل هاي دانشجويي توزيع مي شود.
وي افزود: در سازمان بسيج دانشجويي معتقد هستيم كه دانشجوياني كه در تشكل ها فعال هستند بايد درگير مسئله كتاب و كتابخواني شوند و اين امر مورد تاكيد رهبر انقلاب هم است. بنابراين با توجه به اين ضرورت در ويژه نامه كتاب و كتابخواني به مسئله كتب و كتاب خواني پرداختيم تا از طريق تشويق براي افزايش مطالعه در بين دانشجويان، تشكل هاي دانشجويي را تقويت كنيم.
**9487 ** 1200