به گزارش ایرنا، مجید نظری عصر روز چهارشنبه در جریان دیدار معاون توانمندسازی بنیاد علوی از واحد آب معدنی شهرك اختصاصی آب معدنی كوهرنگ افزود: گردشگری به عنوان مهمترین صنعت، نقش موثری در رشد و توسعه اقتصادی جوامع دارد، از این رو می طلبد تا مسئولان با همكاری بخش خصوصی آگاهانه به جذب گردشگر و ایجاد زیرساخت های لازم بپردازند.
وی تصریح كرد: جاذبه های طبیعی بكر و زندگی عشایری 2 شاخصه مهم این استان در رونق صنعت گردشگری است كه هر مسافر را جذب این ظرفیت ها می كند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: این استان همچنین با داشتن بهترین آب معدنی دنیا و قرار گرفتن سرچشمه 'كارون ' و 'زاینده رود ' در زمینه تولید آب معدنی نیز ظرفیت خوبی دارد.
نظری، به استقرار بیش از 80 درصد از یك میلیون و 500 هزار راس دام عشایر كوچرو استان در فصل بهار در مناطق ییلاقی شهرستان كوهرنگ اشاره كرد و گفت: سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی لبنی و پروتئینی در این منطقه كه قطب دامپروری كشور محسوب می شود ، یك امر ضروری است.
وی ، رویش انواع گیاهان دارویی و خوراكی از جمله 'كرفس ' و 'موسیر' در شهرستان كوهرنگ را ظرفیت مناسب برای توسعه تولید این ارقام گیاهی پر مصرف دانست و تصریح كرد: با توسعه این ظرفیت ها و با افزایش سبد درآمد و رفع بیكاری ، اقتصاد شهرستان متحول خواهد شد.
به گزارش ایرنا ، معاون توانمندسازی بنیاد علوی با سفر به شهرستان كوهرنگ از طرح های تولیدی و خدماتی در دست اقدام این شهرستان دیدن كرد و افزون بر 40 میلیارد ریال تسهیلات از محل تسهیلات بانك سینا را برای احداث و تكمیل واحد شهرك صنعتی اختصاص داد.
شهرستان كوهرنگ در 90 كیلومتری شهركرد مركز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
6199/2097
تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۲
شهركرد - ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: شهرستان كوهرنگ روزهای تعطیل هفته در فصل زمستان و تابستان پذیرای حدود 50 هزار گردشگر و علاقه مند به ورزش های زمستانی و طبیعت گردی است كه ظرفیت مطلوبی برای سرمایه گذاری دارد در بخش گردشگری دارد.