حسن ارگی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: محور شهمیرزاد- كیاسر یكی از ظرفیت های ممتاز برای توسعه گردشگری در منطقه است كه مسافران برای سفر به مناطق شمالی می توانند از این جاده تردد كنند.
وی خاطر نشان كرد: زیرساخت های گردشگری جاده ای در فصل های گرم سال در محورهای ارتباطی شهرستان مهدیشهر فراهم است و افزایش ترددها می توانند به رونق كسب و كار در منطقه منجر شود.
فرماندار مهدیشهر ادامه داد: طرح از كویر تا خزر در سال های گذشته در استان سمنان مطرح شد كه با همكاری بخش خصوصی می توان ظرفیت های گردشگری منطقه را به گردشگران داخلی و خارجی معرفی كرد.
ارگی تصریح كرد: جاذبه های گردشگری شهرستان مهدیشهر نیازمند معرفی است و اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با تبلیغات گسترده جاذبه های تاریخی منطقه برای افزایش اشتغال و رونق اقتصادی سمنان را به هموطنان معرفی كند.
فرماندار مهدیشهر افزود: ابعاد مختلف گردشگری سمنان را می توان با برنامه ریزی اصولی به مسافران بین راهی معرفی كرد و این بخش مغفول اقتصاد استان نیازمند معرفی است.
به گزارش ایرنا، گردشگری جاده ای با وجود تردد سالانه 20 میلیون نفر از هموطنان از هشت هزار و 612 كیلومتر راه ارتباطی استان سمنان، ظرفیتی پنهان و مغفول مانده برای توسعه اقتصادی است.
شهرستان مهدیشهر بیش از 50 هزار نفر جمعیت دارد و غار دربند، جنگل رودبارك، سیاه دره، جنگل فینسك، منطقه حفاظت شده پرور، چشمه روزیه، شیرقلعه شهمیرزاد، كاخ ابراهیم خان یا شكارگاه ملاده، بخشی از جاذبه های طبیعی و تاریخی گردشگری این شهرستان است.
در استان سمنان بیش از یكهزار اثر تاریخی شناسایی شده كه تاكنون حدود 700 اثر تاریخی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، تعدادی از این آثار در بین شهرها و در مسیر تردد مسافران قرار دارد و می تواند بهانه خوبی برای بازدید گردشگران و رونق این حوزه باشد.
در استان سمنان، 60 اقامتگاه بوم گردی، هفت خانه مسافر، یك متل و سه مجتمع، محوطه و مجموعه گردشگری در منطقه روستایی سمنان احداث شده است.
7339/7408
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۴
سمنان- ایرنا- فرماندار مهدیشهر گفت: گردشگری جاده ای به دلیل جاذبه های طبیعی بكر و اقامتگاه های بین راهی، ظرفیت بی نظیر برای اشتغالزایی در این شهرستان است.