به گزارش روز پنجشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری یونایتدپرس، در این تحقیقات اطلاعات تعداد شش هزار و 550 بزرگسال كه بین سالهای 1988 تا 1994 میلادی به عنوان بخشی از مطالعه موسوم به بررسی سلامت و تغذیه ملی گردآوری شده بود، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. افراد مورد بررسی بین 40 تا 75 سال سن داشتند و هیچیك از آنان دچار سرطان یا بیماریهای قلبی و عروقی نبود.
حدود 5 درصد از این افراد هرگز صبحانه نخوردهاند، حدود 11 درصد به ندرت، 25 درصد آنها گاهی و 60 درصد هر روز صبحانه میخوردند.
بر اساس نتایج حاصل از این تحقیقات، ریسك مرگ در اثر بیماریهای قلبی عروقی در افرادی كه هرگز صبحانه نمیخورند، به میزان 87 درصد بالاتر از سایرین است. حذف وعده صبحانه با تغییر در اشتها، افزایش فشار خون، تغییرات خطرناك در میزان چربی و كاهش رضایتمندی پس از صرف غذا ارتباط دارد.
بسیاری از تحقیقات پیشین نشان میدهند خوردن صبحانه دارای مزایای متعددی برای سلامت است و بر اساس یكی از این تحقیقات صرف صبحانه به كاهش وزن كمك میكند. با وجود این در برخی از تحقیقات اعلام شده است كه حذف وعده صبحانه مزایایی مانند كاهش اشتها، جلوگیری از پیری و جلوگیری از التهاب را برای بدن به همراه دارد.
تحقیقات جدید نشان میدهد صرف صبحانه برای سلامت بدن مفید است و موجب حفظ سلامت سیستم قلبی وعروقی میشود.
گزارش كامل این تحقیقات در نشریه American College of Cardiology منتشر شده است.
علمی**9259** 1055
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۶
تهران - ایرنا - محققان دانشگاه آیوا واقع در آمریكا دریافتند حذف وعده صبحانه منجر به افزایش خطر مرگ در اثر بیماریهای قلبی میشود.