به گزارش ايرنا، بهرام سرمست روز شنبه در جلسه ستاد ساماندهي امور جوانان در سالن امام جواد(ع) استانداري افزود: رويكرد تمام اين جلسه ها بايد بر اساس برنامه ريزي هاي علمياتي با استفاده از خروجي پژوهش هاي دانشگاهي باشد تا با برنامه ريزي و چشم انداز ترسيم شده، سهم و برنامه دستگاه براي تحقق اين برنامه ها تعيين شود.
وي با اعلام حمايت از مطالعات دانشگاهي در زمينه طلاق و آسيب هاي اجتماعي گفت: نيازمند برنامه عملياتي براي كاهش طلاق در استان هستيم و اين مطالعات در صورتي اثرگذار است كه منجر به برنامه اجرايي شود.
سرمست اضافه كرد: بايد از ظرفيت دانشگاه هاي استان براي شناسي مهمترين آسيب هاي اجتماعي و ريشه هاي آن ها و ارائه راهكارهاي عملياتي در اين زمينه بهره برد.
وي با تاكيد بر ضرورت استفاده از جوانان و اعضاي مجمع مشورتي در جلسه ستاد ساماندهي امور جوانان گفت: ازدواج، طلاق، اشتغال، مسكن، اوقات فراغت، مسائل علمي و هويتي از جمله امور جوانان است كه بايد تمام اين موضوع ها در دستور كار اين ستاد قرار گيرد.
وي اولويت بندي دغدغه هاي جوانان را مورد تاكيد قرار داد و افزود: مخاطب اصلي بيانيه گام دوم انقلاب جوانان هستند و در اين بيانيه هفت توصيه خطاب به جوانان تبيين شده است كه بايد تمام اين رهنمودها با حضور اين قشر از جامعه مورد ارزيابي قرار گيرد و تبديل به برنامه عملياتي شود.
7404/ 1175
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳
قم - ايرنا - استاندار قم با تاكيد بر لزوم مسئوليت پذيري دستگاه هاي مختلف استان براي ساماندهي امور جوانان، گفت: اگر دستگاه هاي اجرايي هيچ سهمي در اين زمينه نداشته باشند، حضور آنها در جلسه ساماندهي امور جوانان ضرورتي ندارد و تنها اتلاف وقت است.