عليرضا سليمي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: مراحل مطالعاتي اين طرح نزديك به يك سال طول كشيد و در حال حاضر چند ماه است كه در دانشگاه فردوسي آغاز شده است.
وي اظهار داشت: در اين طرح علاوه بر شناسايي استعداد تحصيلي، سعي در شناسايي استعدادهاي شغلي و مهارتي دانشجويان است تا در يك فضاي تعاملي اين قشر فرهيخته بتوانند براي خود و جامعه اثرگذار باشند.
وي گفت: اشتغال پذيري دانشجويان از اهداف اصلي طرح بالندگي است تا در زمان ورود به بازار كار توان مهارتي مناسب داشته باشد.
سليمي افزود: در گذشته سعي در اشتغال زايي افراد جامعه با هدف فراهم نمودن شرايط جذب آنها در مشاغل مختلف بود ولي در طرح بالندگي تلاش شده است با استفاده از مجموعه اي از تست ها و آزمون هاي معتبر بين المللي، شخصيت شغلي فرد شناسايي شود تا در آينده شغل مناسب با شخصيت فرد به او معرفي گردد.
وي اظهار داشت: در تعامل با پارك علم و فناوري خراسان رضوي قرار شده است دانشجويان مستعد به آنها معرفي شوند تا در شكل گيري شركت هاي مورد نياز از آنها استفاده گردد.
وي گفت: طرحي در دست اجراست تا دانش آموزان و خانواده هاي آنها قبل از انتخاب رشته با استعداد خود آشنا شوند و سپس رشته اي كه در آن هم علاقه و هم استعداد دارند انتخاب كنند تا دچار بي علاقگي به رشته خود در طول دوران تحصيل نگردند.
سليمي افزود: طرح شهاب با هدف ايجاد فضاي مناسب براي بروز و ظهور استعدادهاي دانشجويان و بهره مندي از اين استعدادها مطابق با جايگاه شايسته آنها، در اين دانشگاه به اجرا گذاشته شده است.
وي اظهار داشت: تاكنون در مجموعه دانشگاه فردوسي مراسم تقدير از دانشجويان موفق بسيار برگزار شده است ولي اكنون سعي داريم در يك مراسم از تمام افتخارآفرينان دانشگاه قدرداني كنيم.
وي گفت: در مراسم امروز 430 دانشجو كه عناوين برتر در آزمون هاي سراسري دانشگاهها، كارشناسي ارشد، دكتري و همچنين دانشجوياني كه رتبه هاي برتر علمي در المپيادهاي دانشجويي كشوري و بين المللي به دست آورده اند در كنار مدال آوران ورزشي و برگزيدگان جشنواره هاي قرآني مورد تقدير واقع شوند.
سليمي هدف از اين مراسم را آشنايي بيشتر دانشجويان با همديگر دانست و افزود: با شناخت دانشجويان از هم مي توان اميد داشت كه آنان از تك بعدي خارج شده و به سوي تعامل بيشتر و چند وجهي حركت كنند و همچنين با روش هاي كسب پيشرفت همديگر بيشتر آشنا شوند.
وي ادامه داد: در طرح خوشه بندي شهاب، دانشجويان در 38 زمينه مورد سنجش قرار گرفته و سپس در سه گروه تقسيم بندي مي شوند.
وي اظهار داشت: در اين خوشه بندي تمام فعاليت هاي دانشجويان در نظر گرفته شده و دانشجويان هر سال در آن شركت مي كنند.
سليمي گفت: تاكنون سه دوره از طرح خوشه بندي شهاب اجرا شده و داوران آن اعضاي هيات علمي دانشگاه فردوسي مشهد مي باشند.
مراسم تجليل از ستارگان دانشگاه فردوسي مشهد با تلاش گروه شناسايي و هدايت استعدادهاي برتر دانشگاه فردوسي مشهد (شهاب) عصر شنبه در تالار اجتماعات دانشكده علوم دانشگاه فردوسي مشهد برگزار مي شود.
2030 / 6053
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۸
مشهد- ايرنا- رئيس گروه شناسايي و هدايت استعدادهاي برتر (شهاب) دانشگاه فردوسي مشهد گفت: هدف اصلي اجراي طرح بالندگي در ميان دانشجويان ايجاد خودآگاهي در آنها و موفقيت در مسير شغلي است.