یزد - ایرنا - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) یزد گفت: این سازمان تلاش دارد، با دریافت برنامه اعضای كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در كنار پرداخت تسهیلات ، در مسیر تحقق شعار رونق تولید تا پایان سال 1398 مطابق برنامه طرح ها را اجرا كند.

محمدرضا علمدار یزدی روز یكشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از زمان شروع به كار كارگروه، پرداخت وام و حل مسائل مالی، بانكی ، تأمین اجتماعی و مالیاتی واحدها در اولویت قرار گرفت.
وی با بیان اینكه رونق تولید به عنوان شعار انتخابی سال جاری به مفهوم برنامه ریزی برای جلوگیری از ركود و استفاده حداكثری از ظرفیت های موجود و ایجاد ظرفیت های جدید است، افزود: در این راستا باید دستگاه های مرتبط برای تحقق شعار گام بردارند.
رئیس سازمان صمت یزد خاطرنشان كرد: تاكنون 68 جلسه كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شد كه ماحصل آن سه هزار و 775 مصوبه برای سه هزار و 770 پرونده است كه از این تعداد سه هزار و 150 مورد مسائل بانكی و بقیه تأمین اجتماعی ، امور مالیاتی و سایر موارد است.
علمدار یزدی درباره وضعیت مجوزهای صادره در بخش های صنعت ، معدن و تجارت اظهار داشت: در بخش صنعت 262 فقره پروانه بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری هزار و 515 میلیارد تومان و اشتغال سه هزار و947 نفر صادر شد كه در زمینه صدور پروانه نسبت به مدت مشابه سال قبل 16.9 رشد دارد.
دبیر كارگروه تسهیل و رونق تولید یزد ادامه داد: سال گذشته هزار و 701 فقره جواز تأسیس با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری هفت هزار و510 میلیارد تومان و پیش‌بینی اشتغال 27 هزار و 51 نفر صادر شد‌ كه این بخش 6.2 درصد رشد داشته است.
وی مجوزهای صنفی صادره را چهار هزار و 573 فقره اعلام كرد و گفت: همچنین در بخش معدن 82 فقره پروانه اكتشاف، 40 فقره گواهی كشف و 50 فقره پروانه بهره‌برداری صادر شد كه در مورد صدور پروانه اكتشاف نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد 86.3 درصد افزایش هستیم.
در حال حاضر سه هزار و 285 فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی با 11 هزار و 600 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری اسمی و با اشتغال زایی 100 هزار و 445 نفر در یزد وجود دارد .
تولید بیش از 800 نوع كالا ، رتبه نخست تولید كاشی و سرامیك كشور با بیش از 50 درصد ، رتبه دوم تولید محصول نساجی ، رتبه سوم تولید فولاد و رتبه نخست تولید رومبلی ، ترمه و روفرشی از جمله جایگاه‌های برتر استان در اقتصاد ملی است.
حمایت از خودكفایی و توانمندسازی بخش های راهبردی، از بندهای اقتصاد مقاومتی است كه سیاست های آن در سال 1392 ابلاغ شد.
سال 1395 از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نام گرفت.
سال 1396 نیز «اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال» بود و رهبر معظم انقلاب اسلامی شعار سال 1397 را « حمایت از كالای ایرانی » اعلام كردند، امسال نیز سال «رونق تولید» نام دارد.
1968/ 2047