به گزارش روز دوشنبه ايرنا از روابط عمومي اداره كل حفاظت محيط زيست قم، سيد رضا موسوي مشكيني در نشست همفكري تشكل هاي مردم نهاد محيط زيست و منابع طبيعي استان اظهار داشت: تاسيس و راه اندازي برخي واحدهاي صنعتي، اگرچه به ظاهر منع قانوني نداشته باشد، اما بايد بر اساس سند آمايش سرزميني و آينده اي باشد كه براي محيط زيستمان انتظار داريم.
وي با اشاره به آلودگي شديد زيست محيطي برخي از واحدهاي هيدروكربني گفت: قم در حوزه نفتي مزيتي نسبت به استان هاي نفت خيز و مرزي كشور نداشته و از سويي زيرساخت هاي لازم براي كنترل آلايندگي شديد اين واحدها در استان وجود ندارد.
وي بر ضرورت توسعه صنعت گردشگري و اكوتوريسم و صنايع با فناوري هاي بالا در استان تاكيد كرد و گفت: سازمان حفاظت محيط زيست بدون ترديد در راستاي رونق توليد، اشتغالزايي، اقتصاد مقاومتي و دستيابي به پيشرفت و توسعه، همراه و همگام دستگاه هاي اجرايي و سرمايه گذاران خواهد بود و همواره تامين امنيت و سلامت عمومي جامعه را سرلوحه برنامه هاي خود قرار داده است.
موسوي با بيان اينكه بايد تلاش كنيم تا حقابه رودخانه ها و تالاب هاي استان قم تعيين و تثبيت شود، تصريح كرد: جاري شدن آب در تالاب ها و رودخانه هاي خشك قم كه نقش بسيار موثري در كنترل و كاهش گرد و غبار در مركز كشور دارد، يك مساله بسيار مهم و حساس است كه بايد با در نظرگرفتن مديريت زيست بومي تالاب ها و ابعاد گوناگون آن، از سوي مسئولان و تشكل هاي مردم نهاد پيگيري شود.
1175 /
تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴
قم ـ ايرنا - مديركل حفاظت محيط زيست قم گفت: ممنوعيت استقرار واحدهاي هيدروكربن سبك و سنگين در استان را با توجه به نبود زيرساخت هاي لازم براي كنترل آلايندگي شديد برخي از اين واحدها با جديت پيگيري مي كنيم.