به گزارش ایرنا، حشمت الله عسگری روز سه شنبه در نشست كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری افزود: یك سال گذشته 103 واحد صنعتی راكد در استان سمنان تعیین تكلیف شد كه این امر در بازگرداندن واحدهای تولیدی به چرخه تولید با مشكلات بسیار كمتر به نسبت گذشته بسیار باارزش است.
عسگری اضافه كرد: تعیین تكلیف واحدهای راكد و تملیكی استان سمنان باید در دستور كار بانك های عامل و دیگر مجریان قرار گیرد و با ورود دوباره این واحدهای صنعتی به چرخه تولید می توان برای افزایش اشتغال و رونق بیشتر كسب و كار در استان گام برداشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سمنان گفت: هم افزایی بسیار مطلوبی برای تحقق شعار سال و رونق تولید در بین دستگاه های اجرایی استان وجود دارد كه باید این رویه برای رفع حداكثری مشكلات بنگاه های اقتصادی تقویت شود.
وی خاطرنشان كرد: نقش بانك های خصوصی استان برای تحقق شعار سال، رونق تولید و ارایه تسهیلات به منظور رفع مشكلات بنگاه های اقتصادی و واحدهای صنعتی برجسته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سمنان با بیان اینكه عملكرد بانك های عامل دولتی استان در ارایه تسهیلات برای رفع مشكل نقدینگی واحدهای صنعتی در سه سال گذشته مثبت و مطلوب بوده است، افزود: بانك های خصوصی هم برای رفع مشكلات واحدهای صنعتی استان سمنان تسهیلات پرداخت كردند و تسریع در ارایه تسهیلات از این بانك های خصوصی ضروری است.
به گزارش ایرنا، در این نشست آخرین ابلاغیه ها و آیین نامه های دریافتی مربوط به كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید توسط دستگاههای اجرایی و بانكهای عامل ، فهرست مصوبه های این كارگروه و تقسیم 11هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید بین بانك های عامل استان توسط كمسیون هماهنگی بانكهای استان سمنان مطالبی ارایه شد.
سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از 38 درصد، در كشاورزی بیش از 14 درصد و تولید ناخالص این استان با رقمی حدود 18.2 درصد مربوط به بخش كشاورزی و حدود 22 درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
7339/6103
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۶
سمنان- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سمنان گفت: 103 واحد تولیدی غیرفعال در یكسال گذشته با هماهنگی بخش های اقتصادی استان به چرخه فعالیت بازگشت.