سنندج - ايرنا - رئيس سازمان بسيج دانشجويي كشور گفت: مسير علمي كشور پيشران حركت ملت به سمت تمدن اسلامي است كه بايد مسائل علمي خود را با مسائل واقعي گره بزند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، محمد جواد نيك روش روز سه شنبه در اجلاسيه شهداي دانشجوي كردستان در تالار مولوي دانشگاه كردستان اظهار داشت: معناي زنده نگهداشتن ياد شهدا كه كمتر از شهادت نيست، به تعبير رهبر معظم انقلاب اين فرهنگ، فدا كردن همه دارايي ها و سرمايه گذاري براي اهداف مشترك يك ملت است.
وي افزود: راهي كه امروز دانشجويان رد طليعه چهارم و گام دوم انقلاب پيش رو دارند، ويژگي هايي دارد كه مهمترين آن عمل به تكليف همانند احساس تكليفي است كه شهدا داشتند و مردانه به آن عمل كردند.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي كشور، به برنامه ريزي دشمنان براي شكست انقلاب اشاره كرد و گفت: دشمن بعد از آزمودن راه هاي مختلف براي ضربه به ملت ايران و شكست و ناكامي در عرصه هاي مختلف به ويژه در لايه هاي سخت از پنجه در پنجه انداختن با ملت ايران نااميد شده است.
نيك روش يكي از دستاويزهاي سخت دشمن در اوايل انقلاب را ايجاد غائله هاي مختلف در استان هايي نظير كردستان برشمرد و افزود: امروز دشمن از همه اين ترفندها سرخورده شده و براي منفاع خود در اين سرزمين دست به محساباتي در لايه هاي نرم و اقتصادي زده و براي تحريم همه ابزارهاي خود را به كار بسته است.
وي شرط تداوم پيروزي ملت را حضور دانشجويان در خط مقدم اين نبرد اعلام كرد و گفت: نيازمند حضوري مانند آن چيزي هستيم كه پيش از پيروزي نهضت و در طول 40 سال عمر انقلاب شاهد آن بوده ايم.
وي به راهكارهايي كه در دوران جنگ نرم و جنگ اراده ها بايد در مقابله با دشمن به كار بست، اشاره كرد و افزود: دشمنان با همه ابزارهاي رسانه اي خود درصدد تقويت نقاط ضعف و تضعيف نقاط قوت كشور هستند و رسالت ما نشان دادن كارآمدي نظام دركنار ارائه سابقه روشن و درخشان انقلاب است.
نيك روش نهاد علم را پيشران حركت تمدن اسلامي دانست و اظهار داشت: در حركت 40 ساله ملت ايران شاهد پيشرفت هاي بسياري هستيم كه اگرچه زمان زيادي نيست اما پيشرفت ها چشمگير بوده است.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي كشور، به وجود بيش از چهار ميليون دانشجو در ايران اشاره كرد و گفت: اين تعداد اگر پايان نامه ها، مطالعات و تحقيقات خود را به مسائل واقعي و كاربري اختصاص دهند اتفاقات خوبي براي كشور روي مي دهد .
وي تاكيد كرد: راه شهدا، راه خدمت به مردم است و براي همين 800 اجلاسيه دانشجويان شهيد در دانشگاههاي كشور برگزار شده است تا مقدمه اي براي دومين اجلاسيه ملي شهداي دانشجو باشد.

** اردوي جهادي خروجي ترويج فرهنگ شهادت
مسئول نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه كردستان هم اظهار داشت: همه ما براي ادامه حيات مادي خود، نيازمند شهدا هستيم و تا از آنان فيض ببريم .
حجت الاسلام محرم بياباني افزود: بايد هرآنچه در توان داريم براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت به كار گيريم.
وي با بيان اينكه براي معرفي شهداي دانشجو به دانشجويان جوان كم كاري شده است، تاكيد كرد: بي انصافي است اگر بگوييم براي برگزاري يادواره هاي شهدا، بودجه و اعتبار نداريم چرا كه هرآنچه داريم از شهداست.
حجت الاسلام بياباني اضافه كرد: اگر فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه ترويج يابد، خروجي آن حضور در اردوهاي جهادي مي شود كه در سيل اخير شاهد آن بوديم.
در اين اجلاسيه از كتاب ' كردستان من' زندگينامه شهيد فريدون تعريف رونمايي شد.
9937 / 3034