به گزارش ایرنا، احمد سعادتمند روز سه شنبه در جلسه المپیاد استعدادهای برتر ورزش استان زنجان كه با حضور رئیس، نایب رئیس و دبیران هیات های ورزشی برگزار شد افزود: میدان باید برای ورزشكاران مستعد شناسایی شده در المپیاد استعدادهای برتر ورزشی باز باشد تا بتوانند توانمندی و شایستگی های بالای خود را نشان دهند.
وی با تاكید براینكه توجه به ورزشكارن مستعد شناسایی شده، انگیزه آنان را برای درخشش بهتر و بیشتر در مسابقات آتی، ارتقا می بخشد، اظهار داشت: المپیاد استعدادهای برتر ورزشی بر اساس برنامه و اهداف ترسیم شده برگزار می شود.
سعادتمند با بیان اینكه این دفتر به دقت حمایتهای صورت گرفته توسط فدراسیون ها و ادارات كل ورزش و جوانان از نفرات مستعد شناسایی شده در نخستین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزشی را رصد می كند، خاطرنشان كرد: برگزاری این المپیاد، موجب دیده شدن ورزشكار مستعد، هزینه كرد صحیح فدراسیون ها، رعایت عدالت محوری، ایجاد شور و نشاط در بین ورزشكاران مستعد و وحدت اقوام، می شود.
وی با اشاره به اینكه استعدادیابی از وظایف اصلی دفتر توسعه آموزشهای پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان است، اظهار داشت: به رغم مشكلات اقتصادی، مجبوریم استعدادیابی و استعدادپروری را برای رشد و اعتلای ورزش كشور مورد توجه جدی قرار دهیم و در این راستا نیز با برنامه و استراتژی مشخص شده حركت می كنیم.
مدیر كل دفتر توسعه آموزش های پایه و استعدیابی وزارت ورزش و جوانان، گفت: ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی در دو دوره از رقابت های المپیك شركت نكرد اما پس از آن در هشت دوره از این المپیك ها شركت كرده ایم و تلاش می شود سهم ایران از مدال های توزیع شده در المپیك های آتی بیشتر شود.
سعادتمند با بیان اینكه ایران باید بر قله دنیا بایستد، افزود: عدالت در استعدادیابی ها باید رعایت شود و نباید حق و حقوق هیچ ورزشكار مستعدی ضایع شود.
وی به برگزاری نخستین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش سال 97 كه در 78 رشته ورزشی برگزار شد اشاره كرد و افزود: در این المپیاد 2 هزار و 400 ورزشكار مستعد شناسایی شد اما امسال 80 رشته ورزشی را به مرحله اجرا خواهیم گذاشت.
سعادتمند با تاكید براینكه نباید نگاه جنسیتی در المپیاد استعدادهای برتر ورزشی را داشت، تصریح كرد: باید به بانوان كه سهم ما را در رنكینگ ارتقا می بخشند، توجه بیشتری شود.
این مسئول تاكید كرد: تلاش می شود امسال میزبانی المپیاد استعدادهای برتر ورزشی از 30 استان سال 97 به 10 استان تقلیل یابد و در سال پنجم تعداد این استان ها به رقم یك برسد و هر استانی كه بستر و زیرساخت مناسب داشته باشد میزبانی را عهده دار شود.
سعادتمند با بیان اینكه در المپیاد امسال، زنجان نیز جزو 10 استان میزبان خواهد بود، ادامه داد: این دفتر، طرح پارالمپیاد را نیز در دستور كار دارد و در دهه فجر امسال نیز بیش از 15 رشته ورزشی را با حضور ورزشكاران مستعد شناسایی شده در المپیاد، برگزار خواهیم كرد.
وی با اشاره به اینكه سهم استان زنجان از نخستین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزشی، تعداد 57 ورزشكار مستعد بود كه امید است زیر چتر حمایتی قرار گیرند تا احساس كنند كه به آنها توجه می شود.
مدیر كل دفتر توسعه آموزش های پایه و استعدیابی وزارت ورزش و جوانان، یاد آور شد: این المپیاد، تنها پروژه ای بود كه اعتبار آن یك هفته قبل از برگزاری رقابت ها، از سوی وزارت ورزش و جوانان به استانهای میزبان اختصاص یافت و از این لحاظ نیز این وزارتخانه ریالی بدهی به این استان ها ندارد.
** برگزاری المپیاد استعدادهای برتر، ورزش كشور را متحول می كند
معاون مدیركل دفتر توسعه آموزش های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان نیز در این نشست گفت: برگزاری المپیاد استعدادهای برتر ورزشی، موجب تحول ورزش كشور می شود.
شهرام عظیمی افزود: برگزاری المپیادها در شناسایی نقاط ضعف، قوت ، تهدید و فرصت ها موثر است و از این طریق می توان نواقص و مشكلات ورزش كشور را توسط این دفتر، مورد ارزیابی قرار داد و برطرف كرد.
وی بابیان اینكه تلاش می شود تا مشكلات در المپیادهای آتی به حداقل برسد، اظهار داشت: به منظور هرچه بهتر برگزار شدن المپیاد استعدادهای برتر ورزشی، این دفتر پذیرای پیشنهادات و انتقادات است و آنها را به دقت مورد بررسی قرار خواهد داد.
عظیمی با بیان اینكه این دفتر برای برگزاری هرچه بهتر المپاد استعدادهای برتر ورزشی، چشم انداز و استراتژی دارد، افزود: ماموریت دفتر توسعه آموزش های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان این است بستری مناسب فراهم شود تا ورزشكارانی كه احساس می كنند می توانند در ورزش كشور عرض اندام كنند در این المپیادها شركت كرده و شایستگی های خود را به منصه ظهور بگذارند.
وی با بیان اینكه بحث وحدت و همدلی اقوام و ایجاد محیطی شاد و با نشاط از اهداف مهم این المپیادها است، تصریح كرد: ورزشكار باید در میدان مسابقات، ساخته و پرداخته شود و در حقیقت كسب نشان در این المپیاد ها خیلی مهم نیست.
عظیمی افزود: این دفتر بر برگزاری المپیادها، نظارت كافی دارد تا كارها و برنامه ها برای شناسایی ورزشكاران مستعد به صورت دقیق انجام شود.
معاون مدیر كل دفتر توسعه آموزش های پایه و استعدیابی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینكه برای مستعدین ورزشی شناسایی شده در این المپیادها، برنامه داریم و به هیچ وجه رها نخواهند شد و باید زیر چتر حمایتی قرار گیرند گفت: المپیاد سال 97 در 77 رشته مختلف برگزار شد و امسال تلاش می شود دومین دوره این المپیاد نسبت به دوره قبل، خروجی بسیار مثبتی را داشته باشد.
6084/8068
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۱
زنجان - ایرنا - مدیركل دفتر توسعه آموزش های پایه و استعدیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: ورزشكاران مستعد شناسایی شده در المپیاد استعدادهای برتر ورزشی باید مورد توجه و حمایت جدی قرار گیرند.