سورنا ستاري عصر سه شنبه در نشست قرارگاه اقتصادي استان همدان افزود: اقتصاد دانش بنياد يكي از ركن هاي مورد توجه دولت است.
وي با اشاره به اينكه اقتصاد كشور بايد از اقتصاد مفت خوري و اقتصاد زير زميني جدا شود، اظهار داشت: نيروي انساني متخصص بايد پايه اقتصاد ما باشد و هيچ اقتصاد برتري در دنيا بر اساس منابع اقتصادي زير زميني به جايي نرسيده است.
ستاري عنوان كرد: بايد اصول كارآفريني را توسعه دهيم تا نسل هاي آينده در اقتصاد جامعه اثر گذار باشند.
وي با بيان اينكه دانشگاه ها بدانند با پول دولت به جايي نمي رسند، ادامه داد: دانشگاه هاي برتر دنيا با فروش دانش خود درآمد زايي مي كنند و به اقتصاد دولتي متكي نيستند.
معاون علمي و فناوري رييس جمهور با اشاره به اينكه 97 درصد داروي مصرفي در كشور توليد مي شود، اظهار داشت: اگر شركتي در همدان تجهيزات پزشكي و دارو توليد كند به طور ويژه از آن حمايت مي كنيم.
وي اضافه كرد: در حوزه شركت هاي دانش بنيان پول ملاك نيست چرا كه بيشتر آنها از صفر شروع به كار مي كنند.
ستاري با بيان اينكه در اقتصاد نفتي قوانين عجيب و غريبي داريم، عنوان كرد: در اينگونه اقتصاد كارآفريني ملاك نيست و مردم به استخدام هاي دولتي گرايش دارند.
وي با اشاره به تشكيل 500 شركت دانش بنيان در دانشگاه صنعتي شريف، گفت: معدن ما نيروي انساني جوان است، جواني كه ايده، نوآوري و اعتماد به نفس دارد.
معاون علمي و نوآوري رييس جمهوري تاكيد كرد: در بودجه امسال اعتبارات پارك هاي علمي و فناوري 70 درصد افزايش يافته اما باز هم كم است.
وي با بيان اينكه شتاب دهنده هاي اقتصادي در استان بايد تقويت شوند، اظهار داشت: بخش كشاورزي همدان بسيار قوي است و بايد در قسمت صنايع تبديلي آن كار شود.
ستاري افزود: سفال لالجين بسيار عالي است بايد ايده هاي جديد در دانشگاه هاي صنايع دستي آن اتفاق بيفتد.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري گفت: دانشگاه بايد شرايطي ايجاد كند تا دانشجو وقتي وارد آن مي شود به فكر كارآفريني باشد و آينده استان همدان زماني درخشان مي شود كه دانشگاه، محور تمامي امور باشد.
استاندار همدان نيز در اين نشست گفت: توجه به معيشت و اشتغال اولويت تمام امور استان است.تبديل دانش به ثروت در دستور كار استان قرار دارد.
سيد سعيد شاهرخي افزود: در سند توسعه راهبردي استان و در راستاي برنامه ششم توسعه ايجاد 60 هزار شغل در مدت سه سال برنامه ريزي شده است.
وي اظهار داشت: در اين مدت تخصيص 150 هزار ميليارد ريال اعتبار سرمايه گذاري پيش بيني شد.
شاهرخي ادامه داد: در حال حاضر 15 هزار ميليارد ريال در زمينه سنگ هاي معدني سرمايه گذاري شده است.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري در سفر يك روزه خود از نمايشگاه توليدات شركت هاي دانش بنيان همدان بازديد كرد.
استان همدان با بيش از يك ميليون و 750 هزار تن جمعيت، داراي 10 شهرستان است.
شبك**9904/2087
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۹
همدان- ايرنا- معاون علمي و فناوري رييس جمهوري گفت: تحريمهاي اعمال شده بر ايران بهترين فرصت است تا شركتهاي دانش بنيان فعاليت خود را گسترش داده و نيروهاي خود را پاي كار بياورند.