گچساران-ايرنا- مديركل آموزش فني و حرفه اي كهگيلويه و بويراحمد گفت:هدايت بيكاران به سوي مهارت آموزي به جاي مدرك گرايي همچنان مهمترين نياز بازار كار است.

به گزارش ايرنا، فرج الله راد روز چهارشنبه در شوراي آموزش هاي فني و حرفه اي باشت از دستگاه هاي فرهنگي و رسانه هاي ارتباط جمعي خواست تا در راستاي ترويج فرهنگ مهارت آموزي و اهميت براي جامعه و خانواده ها بيش از پيش تلاش كنند.
وي بيان كرد: با وجود تلاش هاي انجام شده همچنان كفه ترازوي نيروهاي تحصيل كرده آكادميك سنگين تر از افراد داراي مهارتهاي حرفه اي است.
مدير كل فني وحرفه اي آموزش فني و حرفه اي كهگيلويه و بويراحمد تصريح كرد: با توجه به رسالت فني و حرفه اي تلاش مي شود تا با ارزيابي تجارب سال هاي گذشته چالشها بازبيني و نقاط قوت و ضعف را شناسايي كنيم تا خروجي بهتري در حوزه مهارت آموزي داشته باشيم.
راد ابراز داشت كه مهارت آموزي مسير دستيابي به مشاغل پايدار را هموارتر مي كند.
وي گفت : هدف از تشكيل اين جلسه ارائه راهكارها و تشريح مشكلات و نواقص مراكز است تا امسال نسبت به پارسال وضعيت آموزش و اشتغال بهبود يابد.
رئيس اداره فني و حرفه اي باشت نيز در اين نشست گفت: احداث مهمانسرا براي اقامت بازديدكنندگان و يا افرادي كه هنگام برگزاري آزمون به اين شهرستان سفر مي كنند يكي از مهمترين نيازهاي اين حوزه در شهرستان است.
مسعود روانگرد اضافه كرد:اختصاص تجهيزات جهت آموزش در رشته هاي جديد بخصوص كشاورزي و باغداري در باشت نيازمند همت مسئولان است.
روانگرد اظهار داشت : پارسال مركز فني و حرفه اي اين شهرستان بيش از 133 هزار نفر ساعت آموزش را در قالب 44 دوره به تعداد 679 نفر دوره براي متقاضيان برگزار كرد.
وي بيان كرد: 503 نفر از مهارت آموزان سال گذشته براي شركت در آزمون معرفي شدند كه 218 نفر موفق به كسب حد نصاب لازم شدند.
روانگرد گفت:اين متقاضيان در رشته هاي صنعت ساختمان، گليم بافي و قالي بافي آموزش ديدند.
شهرستان 22 هزار نفري باشت در جنوب كهگيلويه و بويراحمد قرار دارد.
8143/6110