به گزارش ایرنا، منوچهر گرجی روز چهارشنبه در چهاردهمین همایش سالیانه علوم خاك ایران كه در معاونت آب و خاك وزارت جهاد كشاورزی مستقر در كرج برگزار شد، افزود: بیشترین تلاش برای آشنا سازی مردم در طی حدود هشت سال اخیر انجام شده است.
وی به اهمیت این موضوع در بعد آموزشی نیز اشاره كرد و گفت: در سال های اخیر دروسی را در مقاطع كارشناسی و كارشناسی ارشد گنجانده اند به طوریكه 10 واحد مهارت آموزی و كارورزی اختصاص یافته است.
گرجی با اشاره به تدوین لایحه جامع خاك كشور، گفت: اكنون نقشه راه خوبی برای تحقیقات داریم.
رئیس انجمن علوم خاك ایران به موضوع كود و آثار آن در سلامت خاك اشاره كرد و اظهار داشت: كودها بی رویه در حال گسترش بودند به طوریكه چند هزار توزیع كننده كود در كشور فعالیت می كردند.
وی افزود: به همین منظور دفتر كود در موسسه تحقیقات خاك و آب راه اندازی شد.
گرجی تاكید كرد كه در كشور در خصوص مسایل مربوط به خاك باید چند برنامه تصویب شود كه در كنار آن بودجه هایی باید تخصیص داده شود تا این برنامه ها اجرایی شود.
وی اظهار داشت: كار بعدی ما شناساندن دفتر خاك بوده كه نیازمند تجمیع برنامه های مربوط به خاك، تخصیص بودجه های لازم، تبیین ظرفیت های موجود در قانون خاك، تدوین آیین نامه های اجرایی مربوط به قانون خاك است.
چهاردهمین همایش سالانه علوم خاك ایران با موضوع قانون حفاظت خاك، دفتر امور خاك و ظرفیت ها و پتانسیل ها به مدت یك روز در استان البرز برگزار شده است.
6156/ 6155
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۳
كرج - ایرنا - رئیس انجمن علوم خاك ایران گفت: با فعالیت های ترویجی و فرهنگ سازی ها طی سال های اخیر، مردم تا حدی به اهمیت خاك پی برده اند.