اصفهان - ايرنا - مشاور رييس بنياد مستضعفان انقلاب اسلامي گفت: اين بنياد در راستاي حمايت از شركت هاي دانش بنيان و فناور، آماده خريد 40 درصد سهام اين شركت هاست.

سيد حامد عسكري روز چهارشنبه هنگام بازديد از شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان افزود: بنياد مستضعفان براي تحقق اقتصاد دانش محور، از شركت هاي دانش بنيان و فناوري كه طرح هايي در جهت خدمت رساني، اشتغالزايي بيشتر و تامين منفعت مردم داشته باشند، حمايت مي كند.
وي رويكرد جديد بنياد مستضعفان را مشاركت در فعاليت‌ شركت‌هاي دانش بنيان و فناوري دانست كه خدمات و محصولات آنها، افزايش منافع عمومي را در پي داشته باشد.
مشاور رييس بنياد مستضعفان انقلاب اسلامي اين مدل را نوآوري فراگير خواند و اضافه كرد: حمايت از شركت هاي دانش بنيان و فناور توسط بنياد به 2 صورت انجام مي شود.
عسگري ادامه داد: در حالت نخست، بنياد مستضعفان نيازهاي فناورانه را از طريق فراخوان در پايگاه هاي اينترنتي به شركت‌ها اعلام مي كند و پس از دريافت طرح ها و ايده ها، آنها را بررسي و با شركت هاي داراي طرح برتر و ويژگي هاي مورد نظر بنياد، همكاري مي كند.
وي سرمايه ‌گذاري در شركت‌هاي دانش بنيان و فناور را روش دوم حمايت بنياد از اين موسسه ها خواند و تصريح كرد: ما با شركت هايي همكاري مي كنيم كه فعاليت آنها به نفع كشور باشد.
به گزارش ايرنا، مشاور رييس بنياد مستضعفان از يكي از شركت هاي دانش بنيان مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان نيز بازديد كرد.
شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به عنوان نخستين سازمان موسس مراكز رشد و پارك هاي علم و فناوري در كشور فعاليت اجرايي خود را از سال 1380 با هدف حمايت و هدايت شركت ها و موسسات دانش بنيان آغاز كرد و اكنون حدود 500 شركت دانش بنيان با اشتغال بيش از 6 هزار و 500 دانش آموخته دانشگاهي در آن مستقر است.
شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان داراي يك مركز رشد مقدماتي، 12 مركز رشد فناوري و 2 پارك علم و فناوري شيخ بهايي و ابوريحان است.
بيش از چهار هزار و 200 شركت دانش بنيان در كشور فعال است.
3011/ 6022