به گزارش ايرنا، غلامرضا محمدي پنجشنبه 12ارديبهشت ماه در سومين آيين نكوداشت مقام والاي مادر در شيراز خود را روستازاده اي معرفي كرد كه در چادر عشاير از دامن مادر زحمتكشي كه به او درس ايثار و محبت مي داد، پرورده شده است.
وي با بيان اينكه مقام و جايگاه مادر را نمي توان در يك زمان يا يك مكان محبوس كرد، افزود:بنا به تجربه بازديد از خانه سالمندان دريافتم چشمانتظاري مادران براي فرزندان بسيار دشوار است و تصميم گرفتم كاري براي همه مادران دنيا انجام دهم.
مديرعامل بنياد بينالمللي مادر گفت:اين بنياد در 11 مهر 1393 با اهدافي مشخص و منشوري تدوين شده، تأسيس شد.
محمدي بيان كرد:مادر هميشه زنده است و هيچ دعايي گيراتر از دعاي مادر نيست. احترام به والدين فرهنگ نيكوي ماست و آموزههاي ديني ماست؛ همانگونه كه پيامبر اسلام فرمود بهشت زير پاي همه مادران است، همه مادران كره خاكي عزيز و محترم هستند.
مديرعامل بنياد بينالمللي مادر عنوان كرد: در حال حاضر بنياد مادر ضمن احترام به جايگاه و مقام مادر با دانشگاههاي كشور تفاهمنامهاي منعقد كرده است؛ بنابراين اولين كنفرانس علمي در دانشگاه شيراز، دومين آن در دانشگاه تهران، سومي در دانشگاه فردوسي مشهد و چهارمين آن در سال آينده دانشگاه شهيد بهشتي برگزار خواهد شد.
در اين مراسم از مادران نمونه شيراز تجليل شد؛ بدين ترتيب فاطمه جوكاري، كارشناسي ارشد شيمي تجزيه و دبير شيمي، روح انگيز ستوده همسر مرحوم سيد محمد مصباحي از چهرههاي فرهنگي ماندگار، پروفسور افسانه صفوي فوق دكتراي شيمي از دانشگاه ليدز انگلستان و دانشمند برتر جهان در سال 2012 و نيز برنده جايزه آكادمي جهاني مدال لكچر در سال 2018 تجليل شدند.
سيده زهرا فال اسيري فرزند آيت الله سيد محي الدين فال اسيري و همسر آيت الله سيد محمدمهدي دستغيب توليت سابق حرم مطهر احمدي و محمدي،فاطمه فرامرزي سرپرست خانوار كه با تلاش و جديت فرزنداني موفق تربيت كرد، حميده كمالي مدير موسسه اجتماعي، فريبا كياني از چهرههاي نامدار اجتماعي، سهيلا محبي كارشناسي ارشد مهندسي علوم و صنايع غذايي و مشاور اقتصادي-اجتماعي امور بانوان و خانواده استانداري فارس، بهيه نام آور جهرمي متخصص زنان و مامايي و مدرس دانشگاه علوم پزشكي شيراز، فاطمه بكتي پزشك، مينو هنرور هنرمند و سرپرست خانوار باعنوان مادران نمونه اين دوره شيراز شناخته شدند.
بنياد بينالمللي مادر در يازدهم مهرماه سال 1393 در شيراز راهاندازي شد و يكي از اهداف آن قدرداني از مادران نمونه است.
اين بنياد، يك نهاد فرهنگي بينالمللي است كه به صورت غير دولتي فعاليت و اهداف هفت گانه اي را دنبال مي كند.
ارتقا و بازآفريني ارزشهاي قداست آميز مادر از منظر خانوادگي، اجتماعي و فرهنگي، تببين و تاثير نقش مادران در ساختن جامعهاي ايده آل، پُر رنگ كردن مسئوليتهاي جامعه به ويژه فرزندان در قبال حقوق مادران، آموزش مسئوليتهاي خطير مادري به زنان جوان در قبال فرزندان و رفتار متقابل آنان نسبت به مادران در زمره اين اهداف هفت گانه است.
همچنين ايجاد مراكز مشاوره براي مادران، فراهم آوردن زمينه آموزش از مهد كودك تا دانشگاه و نيز انتخاب مادران نمونه و برگزاري آيين نكوداشت در هر 2 سال يك بار از جمله اهداف اين بنياد است.
اين بنياد، تا كنون در 74 كشور جهان نيز به ثبت رسيده است.
سومين آيين نكوداشت مقام والاي مادر در شيراز از مجموعه برنامه هاي بنياد بين المللي مادر پنجشنبه 12ارديبهشت ماه در هتل بزرگ شيراز برگزار شد.
اين مراسم با حضور مديران كل امور بانوان و خانواده و اجتماعي استانداري هاي سراسر كشور و مقامات رسمي كشوري و استاني برگزار شد.
مشاور فرهنگي بنياد بينالمللي مادر اين آيين را زاده سرزميني دانست كه در آن همگان با رسالتي جهاني با هر كيش و آيين براي تعالي جامعه كوشيده اند.
زهرا افتخاري با بيان اينكه بنياد مادر سر آن دارد به ياد بياورد اصل و اساس خانواده مادر است، افزود: فرزندان در چنين خانواده اي ريشه عشق به مادر را در دل و جانشان ميكارند و لحظه به لحظه تيمارش مي كنند.
مشاور فرهنگي بنياد بينالمللي مادر برخورداري از چشم انداز صدساله، تحول خواهي، توسعه نگري و آشنايي 72 كشور با بنياد بين المللي مادر را به منزله نگاه خلاقانه بنيانگذار اين بنياد ستود.
مدير كل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان فارس ابراز داشت: اعتقاد بنياد بينالمللي مادر بر اين است كه نام مادر در هر كجاي دنيا در ميان هر قوم و نژادي با هر آداب و آييني جاري باشد، سرشار از شور و حرارت و مهر و الفت است.
همچنين مشاور وزير كشور در امور بانوان و خانواده در اين آيين گفت: مادر واژه اي است كه با هر زباني، آيين، دين، قوم و نژادي ميتوانيم از آن برداشتي مشترك داشته باشيم.
فريبا نظري پوركيايي بيان كرد: همگي تصوير ذهني مشتركي از انساني به نام مادر داريم.
** نام مادر پرغرورترين افراد را به تعظيم وا مي دارد
استاندار فارس نيز در اين برنامه مادر را واژه اي دانست كه با بيان آن پرغرورترين افراد را به تعظيم وامي دارد.
عنايت الله رحيمي ابراز داشت: مفهوم انسانيت، نوعدوستي، ايثار، عشق ورزيدن و گفتار و رفتار نيك را از مادر آموخته ايم و هنوز آواي لالايي و قصه هاي جذاب و پر غصه هاي او را به ياد مي آوريم.
وي با بيان اينكه ديدار مادر انرژي، اميد و شادابي را به زندگي باز ميگرداند، گفت: ما ميتوانيم مادر را آيينه هستي خود بدانيم؛ چراكه او ستون، سر پناه و تكيه گاه است.
استاندار فارس افزود: نقش معنوي، تربيتي، اخلاقي، فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي مادر بيبديل است و قوام و دوام يك خانواده را استمرار ميبخشد.
در ادامه اين مراسم رويا سادات مدني معاون دفتر امور بانوان و خانواده وزارت كشور، ليلا آژير مدير كل امور بانوان و خانواده استانداري كردستان، شهلا تاجفر مديركل سابق دفتر امور بانوان و خانواده استانداري آذربايجان غربي، سيده معصومه دستغيب مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري فارس و اشكان كاظميرماندار كوار حامي بنياد مادر با عنوان مديران نمونه حامي بنياد مادر تقدير شدند.
همچنين نخستين تنديس طلايي فرزند شايسته بنياد مادر نيز به مشاور وزير كشور در امور بانوان و خانواده رسيد.
7375 /1876
تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۷
شيراز- ايرنا- مديرعامل بنياد بينالمللي مادر تبيين جايگاه و نقش مادر را از اولويتهاي اين بنياد دانست و اولويت دوم را شناسايي، بازآفريني، تجليل و تقدير از مادران سراسر كشور و جهان اعلام كرد.