به گزارش ايرنا، حسن آقا كثيري روزجمعه در كارگاه آموزشي طرح تاپ دربوشهر افزود: هم اكنون يك
ميليون و 200 هزار دانشجوي كارشناسي ارشد و دكترا در كشور وجود دارد كه ميخواهند براي فارغ تحصيلي پايان نامه كارشناسي ارشد و تز دكترا ارائه دهند.
وي اضافه كرد: درقالب طرح تاپ سه طيف دانشجو، استاد و سرباز تاپ به عنوان طرف عرضه و بنگاه هاي توليدي و تجاري طرف تقاضا قرار دارند.
رئيس مركز توسعه فناوري و صنايع پيشرفته وزارت صنعت معدن و تجارت گفت: با اجراي اين طرح پايان نامه دانشجويان در اين زمينه مساله محور شده و مسائل و مشكلات بنگاه هاي اقتصادي در دستور كار آنها قرار مي گيرد.
آقا كثيري اظهار داشت: در اين ارتباط مسائل مشكلات بنگاه ها از طريق سامانه اي احصا و در دسترس دانشجويان قرار ميگيرد.
وي گفت: آنها مي توانند در واقع موضوع هاي كارشناسي ارشد و دكتراي خود را از موضوع هاي موجود در سامانه انتخاب و اين پروژه ها را در صنعت انجام دهند.
آقا كثيري افزود: در بخش ديگري كه استاد تاپ است، اين افراد به عضويت هيات علمي در مي آيند و در تعامل با وزارت علوم يكسال در صنعت فعاليت مي كنند.
وي يادآور شد: اين يك سال حضور آنها در صنعت براي اين است كه استادان صنعت را بهتر بشناسند و با بهره گيري از ظرفيت سال ها دانش خود منشا خدمات بسياري در بنگاههاي اقتصادي شوند.
آقا كثيري اظهار داشت: بسياري از استادان فرصتهاي مطالعاتي كه مي خواهند طي كنند در تعامل با وزارت علوم شرايطي مهيا شده كه مي توانند آن يك سال در صنايع مدنظر وزارت صنعت، معدن و تجارت فرصت مطالعاتي طي كنند.
وي گفت: همچنين يك بانك داده و اطلاعات ايجاد مي شود از همه استادان كشور كه در دسترس صنايع باشند يك كنسرسيوم تشكيل و بنگاه ها بتوانند با رايزني با استادان موجود نسبت به حل مشكل خود اقدام كنند.
آقا كثيري بيان كرد: درموارد حمايتي بند سين ماده 31 قانون رفع موانع توليد رقابت پذير كه اين قراردادها شكل گيرد در واقع 10 درصد از معافيت ابرازي معافيت مي گيرند.
وي افزود: براي طرح سرباز تاپ نيز تعاملات خوبي با ستاد كل نيروهاي مسلح انجام شده و براساس تفاهمنامه مشترك در فاز اول تعدادي سربازان نخبه در بنگاههاي توليدي و خدماتي كه فعاليتهاي تحقيق و توسعه دارند آنها را بكار گيري مي كنند.
آقا كثيري گفت: وقتي بنگاه ببيند سرباز فرد اثربخشي است او را در آينده استخدام مي كند.
وي بيان كرد: در اين زمينه هدف اصلي ما از ارتباط صنعت و دانشگاه اين است كه توليد را به سمت دانش بنيان شدن ببريم.
آقا كثيري گفت: با توسعه فعاليت تحقيق و توسعه وقتي محصول جديد در اين كارخانه تعريف شود توليد جديد ايجاد وعلاوه بر آشنايي سربازان با توسعه خط توليد جديد زمينه اشتغال بيشتري فراهم مي شود.
6043/7212
تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۸
بوشهر- ايرنا- رئيس مركز توسعه فناوري و صنايع پيشرفته وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: طرح 'تاپ' با هدف تقويت ارتباط صنعت و دانشگاه براي توانمندسازي توليد و توسعه اشتغال پايدار در كشور اجرا مي شود.