مهاباد - ايرنا - همزمان با هفته معلم و سالروز تشكيل سازمان دانش آموزي مانور تشكيلاتي پيشتازان با عنوان همايش ياوران فرهنگي با حضور معاون اين سازمان در آذربايجان غربي، فرماندار مياندوآب و 300 نفر از دانش آموزان پيشتاز دختر در اين شهرستان برگزار شد.

به گزارش ايرنا، معاون سازمان دانش آموزي آذربايجان غربي روز شنبه در اين همايش كه در سالن ورزشي شهيد باهنر مياندوآب برگزار شد، اظهار داشت: سازمان دانش آموزي با هدف تربيت اجتماعي دانش آموزان و كسب مهارت هاي زندگي توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي تشكيل شده است.
داريوش پرنيان يادگيري مهارت هاي لازم در شرايط سخت را از اهداف مهم اين همايش بيان كرد و گفت: طي سال تحصيلي جاري در آذربايجان غربي 61 هزار و 50 دانش آموز عضو تشكل هاي پيشتازان هستند.
وي افزود: در آذربايجان غربي نيز يك هزار و 750 مربي در يكهزار و 400 مدرسه اين استان در امر تشكل هاي اجتماعي و تربيت اجتماعي فعاليت مي كنند.
فرماندار مياندوآب نيز در اين آيين با تبريك هفته معلم و بزرگداشت مقام معلم، اظهار داشت: دانش آموزان حاضر در اين همايش، سفيران مدارس خود هستند و نياز است در بحث آسيب هاي اجتماعي در آگاه كردن ساير دانش آموزان پيشگام باشند.
مهدي قهرماني افزود: اكنون معضلي كه جامعه با آن درگير است، آسيب هاي اجتماعي از قبيل اعتياد و سرقت است كه اين امر در شهرهايي كه حاشيه نشيني در آن رواج دارد اين مشكلات به مراتب بيشتر است.
وي با بيان اينكه عدم برخورد مناسب والدين با فرزندان خود يك آسيب جدي به شمار مي رود، بيان كرد: دانش آموزان به عنوان يك عضور از جامعه مي توانند در كاهش آسيب هاي اجتماعي اثرگذار باشند.
فرماندار مياندوآب گفت: آموزش و پرورش نيز در اين ارتباط با استفاده از ظرفيت استادان و مشاوران اين حوزه و به ويژه نيروي انتظامي در آگاه سازي دانش آموزان بايد استفاده كند زيرا بيشتر مسايل به علت ناآگاهي به وجود مي آيد.
مدير آموزش و پرورش مياندوآب نيز در ادامه گفت: اين مديريت در راستاي تقويت تربيت اجتماعي و روحيه خودباوري و مبارزه جدي با آسيب هاي اجتماعي كه گريبانگير جامعه است با برنامه محوري و فعال كردن دانش آموزان در صدد از بين بردن يا كاهش آسيب هاي اجتماعي است.
بهروز تقي نژاد افزود: مدرسه به عنوان كانون فرهنگي و تربيتي در جهت كاهش آسيب هاي اجتماعي با استفاده بهينه از ظرفيت و استعداد هاي دانش آموزان در اين راستا گام بر مي دارد.
وي بيان كرد: در اين همايش 300 دانش آموز دختر در مقطع متوسطه اول و دوم حضور دارند كه با شركت در برنامه هاي آن خود را براي برخورد با صحنه هاي اجتماعي و بحراني آماده مي كنند تا در آينده كه در جامعه حضور مي يابند به فردي خودباور تبديل شوند.
وي اضافه كرد: كمك به دانش آموزان در معرض خطر و يا دانش آموزاني كه نمي توانند مسايل خود را با مربيان در ميان بگذارند از ديگر اهداف چنين همايشي است تا دانش آموزان پيشتاز به آنان كمك كنند.
وي بيان كرد: انجام كارهاي امدادي و بهداشتي به صورت گروهي و كسب مهارت هاي زندگي به شكل بهينه بنابر هدف اصلي سند تحول بنيادين و تاكيد مقام معظم رهبري و رياست جمهوري از ديگر اهداف اين همايش است.
وي گفت: اين طرح در 40 مدرسه دخترانه اين شهرستان با تحت پوشش قرار دادن هفت هزار دانش آموز برگزار شده است.
به گزارش ايرنا، در پايان اين همايش دانش آموزان اقداماتي مانند كوهنوردي، امداد و نجات و برپايي چادر صحرايي را به صورت گروهي تمرين كردند.
دانش‌آموزان پيشتاز در مانور ياوران فرهنگي با به نمايش گذاشتن آموزه‌هاي خود از تجربيات يكديگر بهره‌مند مي‌شوند و احساس نشاط و سرزندگي مي‌كنند.
در مياندوآب نزديك به 50 هزار دانش آموز در 420 مدرسه شامل 230 فضاي آموزشي در حال تحصيل هستند.
9871/6185/7129