به گزارش ايرنا ، شركت معدني و صنعتي گلگهر هفته گذشته ميزبان تعدادي از خبرنگاران خارجي از رسانههاي معتبر بينالمللي و تعدادي از خبرنگاران رسانههاي كشوري، استاني و محلي بود كه به منظور بازديد از طرحها و پروژههاي مختلف منطقه معدني و صنعتي گلگهر در اين منطقه حضور پيدا كرده بودند تا از نزديك در جريان اتفاقات بزرگي كه در سالهاي اخير در منطقه گلگهر رخ داده و دهها طرح و پروژه به دست توانمند متخصصان داخلي با موفقيت در اين منطقه اجرا شده است، باشند.
در اين برنامه كه ميتوان از آن به عنوان بزرگترين تور خبرنگاري معدني كشور نام برد، ناصر تقيزاده مديرعامل شركت معدني صنعتي گلگهر به همراه تمامي معاونان و مديران خود از ابتدا تا انتهاي برنامه، خبرنگاران را همراهي كردند و به صورت صميمانه و با سعه صدر، توضيحات مربوط به هر كدام از پروژهها را تشريح كردند.
پروژه بيمارستان تخصصي گلگهر واقع در منطقه ويژه اقتصادي سيرجان كه در راستاي اجراي مسئوليت هاي اجتماعي توسط شركت گلگهر در حال اجرا است مورد بازديد خبرنگاران قرار گرفت .
بنا به گفته تقيزاده اين بيمارستان تاكنون پيشرفت مناسب و رضايت بخشي داشته است و پيش بيني ميشود ظرف يك سال آينده به بهرهبرداري كامل برسد.
مديرعامل گلگهر افزود: با توجه به اينكه اين بيمارستان تمامي تخصص هاي لازم را خواهد داشت مطمئنا پس از افتتاح به قطب پزشكي و درماني منطقه جنوب شرق كشور تبديل خواهد شد.
يكي ديگر از پروژههايي كه شركت گلگهر در منطقه ويژه اقتصادي سيرجان در دست اجرا دارد، پروژه توليد آهن اسفنجي است كه خبرنگاران از اين پروژه نيز بازديد كردند.
بنا به گفته مدير پروژه، در اين مجموعه با استفاده از ضايعات، يكي از با كيفيت ترين محصولات توليد ميشود و براي اولين بار در ايران اين اتفاق ميافتد، همچنين مشابه اين پروژه در راور كرمان نيز توسط گلگهر در حال اجرا است.
پروژه سيم بكسل نيز ديگر پروژه گلگهر در منطقه ويژه اقتصادي سيرجان بود كه مورد بازديد خبرنگاران قرار گرفت و اين پروژه كه قرار است برخي از محصولات فولادي در آن توليد شود تاكنون 60 درصد پيشرفت هم از نظر سرمايهگذاري و هم از نظر عمراني داشته كه فاز اول آن در شهريور ماه امسال به بهرهبرداري ميرسد و در مرحله اول براي 400 نفر اشتغال آفريني خواهد داشت.
پس از بازديد از پروژههاي منطقه ويژه اقتصادي سيرجان، خبرنگاران از پروژه تصفيه خانه فاضلاب سيرجان در ابتداي جاده شيراز بازديد كردند و در جريان آخرين وضعيت اين پروژه قرار گرفتند.
به گفته مدير پروژه فاضلاب سيرجان اين پروژه در انتهاي سال 96 با توافق شركت معدني صنعتي گلگهر و شركت آب و فاضلاب سيرجان كار خود را آغاز كرده و تاكنون بالاي 30 درصد پيشرفت فيزيكي داشته كه با توجه به اجراي 140 كيلومتر شبكه جمع آوري در اين مدت، يك ركورد در بحث شبكه جمع آوري در كشور محسوب ميشود و در پايان امسال فاز يك آن وارد مدار ميشود.
همچنين تقيزاده مديرعامل گلگهر در حاشيه بازديد از پروژه تصفيه خانه فاضلاب سيرجان گفت: اين پروژه در راستاي عمل به مسئوليت هاي اجتماعي توسط گلگهر در حال اجرا است و از طرفي با اجراي آن، بخشي از نياز شركتهاي منطقه گلگهر به آب نيز برطرف ميشود.
مديرعامل گلگهر به اجراي پروژه انتقال آب خليج فارس نيز اشاره كرد و از اجراي موفقيت آميز اين پروژه و پيشرفت آن سخن گفت كه فاز اول آن در چند ماه آينده به بهرهبرداري ميرسد.
خبرنگاران در بدو ورود به منطقه معدني صنعتي گلگهر، راهي شركت مجتمع جهان فولاد شدند تا از اولين كارخانه توليد شمش فولادي منطقه سيرجان در اين شركت بازديد داشته باشند، پروژهاي كه پس از مدتها تلاش شبانه روزي به دست متخصصان بومي و كارگران زحمتكش اين شركت در روزهاي اخير به مرحله افتتاح و بهرهبرداري رسيده است.
بازديد از آنومالي معدن شماره 3 شركت گهر زمين، مقصد بعدي خبرنگاران بود كه بر اساس توضيحات مديران اين معدن، خبرنگاران در جريان آخرين وضعيت اكتشاف و استخراج سنگ آهن از آن قرار گرفتند.
قسمت پاياني برنامه نيز، برگزاري نشست صميمانه تقيزاده با خبرنگاران در محل سالن كنفرانس شركت گلگهر بود كه در ابتداي اين نشست سيد عليرضا مرتضوي مدير روابطعمومي و امور بينالملل شركت معدني صنعتي گلگهر ضمن خير مقدم به خبرنگاران، حضور اين تعداد خبرنگار در منطقه گلگهر از رسانههاي مختلف را به فال نيك گرفت و آن را فصلي جديد در تعامل گلگهر با رسانه ها دانست.
در ادامه نشست، تقيزاده مديرعامل شركت گلگهر با تشكر از حضور خبرنگاران در منطقه گلگهر، صحبتهاي خود را با اشاره به منويات مقام معظم رهبري مبني بر توجه به رونق توليد و اقتصاد مقاومتي آغاز كرد و گفت: راه برون رفت از معضلات و مشكلات بحث رونق توليد و اقتصاد مقاومتي و نگاه به درون كشور است و ما در گلگهر اين شعار را سرلوحه كارمان قرار داديم و برغم بحث تحريم ها، افزايش توليد را مدنظر داريم.
مديرعامل گلگهر افزود: شركت گلگهر در چند سال گذشته موفق شده توليد را به بيش از دو برابر نسبت به سالهاي گذشته افزايش دهد و از توليد كنسانتره و يك مقدار گندله، در حال حاضر داريم محصولات زيادي از جمله آهن اسفنجي توليد ميكنيم و اولين كارخانه شمش توليد فولاد را هم در دست راهاندازي داريم.
وي با بيان اينكه كشور ما كشور ثروتمندي است و ما اينجا بر روي دريايي از ثروت قرار داريم، گفت: بايد توان، فكر و درك اين را داشته باشيم كه از اين ثروت بهترين استفاده را كنيم.
به گفته تقي زاده اصلي ترين كار و اولويت مان در شركت گلگهر را در بحث اكتشاف گذاشتيم و در جنوب بم، خراسان رضوي و كوير مركزي ايران مشغول اكتشاف هستيم و خوشبختانه ذخاير خوبي هم در دست اكتشاف داريم، اين لطف خداوند است كه چنين كشور ثروتمندي به ما داده است و ما بايد اين لطف الهي را با كار و تلاش پاسخ دهيم.
تقيزاده خطاب به خبرنگاران گفت: آنچه كه امروز ديديد مجموعه اي از كار و تلاش توسط 19 هزار نفر پرسنل شاغل در اين منطقه است كه اكثر آنها تحصيل كرده و داراي مدارج عالي تحصيلي از بهترين دانشگاههاي كشور هستند كه با غيرت و تعصب كاري فراوان و اعتقاد عميق به مملكت و نظام مقدس جمهوري اسلامي و افزايش توليد در حال كار و تلاش هستند و خدا را شاكريم كه تمام پروژههاي مان فعال هستند.
تقيزاده ادامه داد: انتظار ما از اصحاب رسانه اين است كه در كنار بيان نواقص و كاستي ها، محل هاي اميد را هم به مردم بگوييد تا مردم به آينده اميدوار باشند.
وي همچنين اشاره اي هم به مبحث اشتغال در گلگهر كرد و با بيان اينكه در چهار سال گذشته بيش از 7-8 هزار نفر در اين منطقه مشغول بكار شدهاند گفت: با افتخار اعلام ميكنم ما در سيرجان فرزند شهيد و فرزند جانباز بالاي 25 درصد بيكار و فاقد اشتغال نداريم، بطوريكه بالغ بر 270 نفر در طول 4 سال گذشته از فرزندان شهدا و جانبازان را مشغول بكار واقعي كرديم كه اين را جزو افتخارات خودمان و دين كوچكي كه نسبت به خانواده شهدا ادا كرده ايم، مي دانيم.
تقيزاده از برگزاري جشنواره نظام پيشنهادات در گلگهر خبر داد و گفت: در اين جشنواره از ذهن خلاق كاركنان گلگهر در واحدهاي مختلف اعم از كارفرما و پيمانكار و ارائه پيشنهادات شان براي پيشبرد اهداف و برنامههاي مجموعه استفاده ميشود و به بهترين پيشنهادات ارائه شده از سوي كاركنان مزايايي تعلق ميگيرد.
وي افزود: در سه دوره از اين جشنواره كه تاكنون برگزار شده با پيشنهادات ارائه شده صرفه جويي نزديك به 500 ميليارد تومان صورت گرفته است و هر ساله جوايز اين جشنواره همزمان با روز كارگر به پيشنهادات برتر اهدا مي شود.
صعود افتخار آميز تيم فوتبال گلگهر به ليگ برتر و خوشحالي و شور و نشاط مردم سيرجان، احداث 5 هزار واحد مسكوني براي كاركنان فاقد مسكن گلگهر در سيرجان، احداث باغ بزرگ ايراني با معماري اسلامي و ايراني، احداث فرودگاه بينالمللي، راهاندازي گردشگري معادن، كمك مالي به شهرداري سيرجان، بهسازي سينما، كمك به مددجويان كميته امداد امام خميني و بهزيستي و دهها اقدام ديگر موضوعات ديگري بود كه مديرعامل شركت معدني صنعتي گلگهر در قالب مسئوليت هاي اجتماعي گلگهر به آن اشاره كرد.
منطقه معدني گل گهر با داشتن معادن غني از سنگ آهن به عنوان يكي از مطرح ترين قطب هاي فعال معدني، صنعتي در خاور ميانه است كه داراي قابليتهاي بسياري براي تبديل شدن به يك منطقه بزرگ و رقابتي در سطح ايران و حتي جهان مي باشد. اين ذخاير معدني در استان كرمان و در 50 كيلومتري جنوب غربي شهرستان سيرجان واقع شده است.
7435/ 5054
تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۰
كرمان - ايرنا - عملكرد مقتدرانه شركت گل گهر سيرجان به عنوان معين منطقه 7اقتصاد مقاومتي از مناطق هشت گانه تعريف شده در استان كرمان كه ضمن موفقيت هاي ملي و بين المللي اقدامات زير ساختي خوبي را در حوزه مسئوليت اجرايي انجام داده و يا در دست اقدام دارد هفته گذشته در معرض ديد خبرنگاران داخلي و خارجي قرار گرفت.