دكتر علی افشانی روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: روزه داران با خودداری از خوردن غذاهای پرچرب مانند انواع كباب ها، كله پاچه، انواع شیرینی های خامه ای و زولبیا و بامیه می توانند از بروز برخی بیماری های شایع ماه مبارك رمضان جلوگیری كنند.
وی اظهار داشت: تغییر عادت های غذایی نادرست در ماه مبارك رمضان ضروری است و روزه داران باید این موضوع را مورد توجه جدی قرار دهند.
وی بیان كرد: روزه داران در موقع افطاری باید مایعات گرم میل كنند و آب خنك ننوشند.
وی ادامه داد: استفاده از برخی شربت ها از جمله شربت سكنجبین و گلاب نیز از تشنگی روزه دار در طول روز می كاهد.
وی اضافه كرد: بوی بد دهان، یبوست، نفخ و سردرد از شایع ترین مشكلات روزه داران است و روزه داران علاوه بر رعایت بهداشت دهان و دندان باید در هنگام سحر شربت لیموترش بنوشند.
افشانی تاكید كرد: برای جلوگیری از خشكی، یبوست و برخی بیماری های گوارشی در ماه مبارك رمضان باید در پخت و پز غذاها از آلو و قیصی استفاده شود.
به گزارش ایرنا ماه مبارك رمضان از فردا آغاز می شود و برنامه های فرهنگی، معنوی و دینی بسیار زیادی برای بهره بردن از این ماه مبارك پیش بینی شده است.
8137/3072
تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۲
ارومیه- ایرنا- مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی گفت: روزه داران از خوردن غذاهای چرب، شور و شیرینی جات مصنوعی پرهیز كنند تا دچار سردرد نشوند.