گرگان - ايرنا - سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداري گلستان گفت: تجربيات امدادرساني و حمايت از زنان و كودكان سيل زده گلستان به عنوان يك تجربه مستند در اختيار استان هاي ديگر قرار مي گيرد.

به گزارش خبرنگار ايرنا الهه غيناقي روز يكشنبه در دومين جلسه كميته اتاق فكر كودك استان گلستان اظهار داشت: دستگاه ها و نهادهاي فعال در سيل براي افزودن بر غناي اين مجموعه مستند، تجريبات خود را به دبيرخانه ارسال كنند.
وي همچنين بر لزوم توجه بيشتر به قشر آسيب پذير زنان و كودكان سيل زده اشاره كرد و گفت: اين گروه بيش از بقيه در معرض آسيب و خطر روحي و رواني هستند كه پايه گذاري سياست هاي هدفمند و اصولي مي تواند مانع از رواج مشكلات روحي اين گروه ها گردد.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداري گلستان به رواج مصرف مواد مخدر بين دانش آموزان اشاره كرد و گفت: مربيان و معلمان بايد در مورد تبعات سوء مصرف مواد مخدرآگاهي كامل داشته باشند تا در صورت مشاهده علائم اوليه نسبت به كنترل و مهار آن اقدام كنند.
غيناقي ادامه داد: از مسائل مهم حوزه كودكان و نوجوانان، نحوه تغذيه آنان است كه لازم است دانشگاه علوم پزشكي با اطلاع رساني درست و دقيق اصلاح اشتباهات رايج تغذيه را به طور جدي در دستور كار خود قرار دهد.
وي با اشاره به اين كه خلا اجراي كارهاي فرهنگي اجتماعي در روستاها مشهود است گفت: كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان به همراه دانشگاه علوم پزشكي و با استفاده ظرفيت شبكه هاي بهداشت روستايي و بهورزان و دهياران مي توانند اين جاي خالي را پر كنند.
3014/3091