به گزارش یكشنبه تارنمای وزارت جهاد كشاورزی، كاظم خاوازی در نشست هماندیشی «بررسی ساختار و كاركردهای شورای راهبردی كمیته فناوری نانو» گفت: شكلگیری ساختار شورای راهبردی كمیته فناوری نانو برای انسجام بخشی پروژههای پراكنده در موسسههای تحقیقاتی الزامی است.
وی افزود: این شورا باید در تعامل با بخش اجرا و با الگوبرداری از محصولات نانو در دنیا حداقل 2 مگاپروژه كاربردی را در حوزه فناوری نانو نهایی كند.
وی یادآوری كرد: در این شورا میتوان از همفكری متخصصان حوزه علم نانو در دانشكدههای فنی و مهندسی داخل كشور و سایر ظرفیتهای بینالمللی بهرهمند شد.
خاوازی تصویب استانداردها در زمینه تولیدات فناوری نانو و تدوین دستورالعملهایی برای رعایت همزمان حقوق مصرف كننده و تولیدكننده بخش خصوصی كشاورزی را از وظایف این شورا برشمرد.
در این نشست رئیس پژوهشگاه بیوتكنولوژی كشاورزی گفت: تدوین دستورالعمل شورای راهبردی كمیته فناوری نانو در كشاورزی، به تشریح وظایف كمیته پژوهش و فناوری و زیركمیتههای تجاریسازی و تصویب استانداردها كمك می كند.
نیر اعظم خوشخلق سیما با اشاره به كاركرد این شورا در تعیین خط مشی و سیاستگذاری جهت دستیابی به اهداف برنامه راهبردی فناوری نانو ابراز امیدواری كرد این شورا بتواند در ترویج و فرهنگسازی توسعه بكارگیری فناوری نانو در كشاورزی موثر باشد.
اقتصام**9186*1961*
تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۷
تهران- ایرنا- رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج كشاورزی تاكید كرد ارتباطات بینالمللی سازمان با وجود تحریمهای محدود كننده «مطلوب» است و می توان در شورای راهبردی كمیته فناوری نانو از ظرفیت كنونی بهره برد.