به گزارش ایرنا، احد بهشتی اصل روز دوشنبه در مراسم گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم در آموزشكده فنی الزهرا (س) مراغه افزود: بیش از 70 درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه جذب بازار كار می شوند.
وی ادامه داد: مهم ترین اولویت آموزشكده، دانشكده و دانشگاه های فنی و حرفه ای در این استان، مهارت آموزی و تربیت متخصصان و فارغ التحصیلان كارآزموده و مجرب و هدایت آنها به بازار كار است.
وی اضافه كرد: هم اكنون 176 دانشگاه، دانشكده و آموزشكده فنی و حرفه ای با 180 هزار دانشجو در كشور فعالیت می كنند كه سهم آذربایجان شرقی از این تعداد، 8 مجموعه آموزشی و دانشگاهی با 10هزار دانشجو است.
وی همچنین از توسعه دوره ها و رشته های عالی دانشگاه های فنی و حرفه ای استان در جهت افزایش كمی و كیفی آموزشی خبر داد.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار مراغه نیز در این مراسم گفت: مراكز آموزش عالی در بخش فنی و حرفه ای در مهارت آموزی و كار آفرینی در بین نسل جوان نقش بسزایی دارند.
موسی شعفی افزود: توجه به تعلیم و تربیت و مهارت آموزی به ویژه در بین دانش آموزان و دانشجویان به عنوان نسل آینده ساز، توسعه جامعه را به دنبال خواهد داشت.
وی ادامه داد: كار آفرینی دانشگاهی به عنوان موتور محرك توسعه اقتصادی كشور بوده كه دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان یك دانشگاه كار آفرین نقش انكارناپذیری برای ایجاد آن در جامعه دارد.
رئیس آموزشكده فنی دخترانه الزهرا (س) مراغه نیز گفت: هم اكنون این مجموعه با حمایت مسئولان استانی و شهرستانی روند توسعه خود در زمینه های عمرانی، علمی و فرهنگی طی می كند.
پریسا فتحی رضایی افزود: آموزشكده فنی دختران مراغه در سال 1382 با دو رشته حسابداری و كامپیوتر فعالیت خود را آغاز كرده و هم اكنون با افزایش دو رشته شهرسازی و معماری با بیش از 500 دانشجو فعالیت می كند.
وی اضافه كرد: در سال تحصیلی جاری نیز این دانشكده، در 2 رشته حسابداری و كامپیوتر در مقطع كارشناسی دانشجو پذیرش كرده است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 كیلومتری تبریز، مركز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/7487
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۲
مراغه - ایرنا - رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی با تاكید بر لزوم توجه به مهارت آموزی در جامعه گفت: این دانشگاه نقش مهمی در آموزش مهارت های علمی و عملی در راستای توسعه كار آفرینی دارد.