تهران- ايرنا- رئيس پژوهشگاه فضايي ايران در جلسه ارزيابي جايزه دولت الكترونيكي در شاخص تعهد سازماني به عزم جدي اين پژوهشگاه براي توسعه دولت الكترونيكي تاكيد كرد.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، حسين صميمي با اشاره به فعاليت‌هاي صورت گرفته در جهت توسعه فناوري‌هاي فضايي و اشاعه كاربرد اين دستاوردها براي رفع نيازهاي وزارتخانه‌ها و سازمان‌هاي مختلف، گفت: ما نيازمند فناوري اطلاعات و قابليت‌هاي آن براي تسهيل در كارها و بالا بردن كيفيت آن هستيم تا بتوانيم به كارفرمايان و مشتريان اين فناوري‌ها، خدمات بهتري را ارائه داده و به نحو مطلوب‌تري نيازهاي آنان را برآورده سازيم.
رييس پژوهشگاه فضايي ايران برخي از اقدامات صورت گرفته در جهت توسعه فناوري اطلاعات در اين پژوهشگاه را برشمرد و تصريح كرد: تشكيل كارگروه توسعه دولت الكترونيكي، تهيه و تدوين و ابلاغ سند توسعه دولت الكترونيكي، بارگذاري چند خدمت تعريف شده در سايت پژوهشگاه به‌ويژه خدمات مركز آزمون و يكپارچگي پژوهشگاه و آزمايشگاه‌هاي آن، بخشي از اين اقدامات است.
وي در ادامه سخنان خود با اشاره به دو ماموريت اصلي پژوهشگاه فضايي ايران شامل طراحي و ساخت ماهواره‌هاي سنجشي و مخابراتي و نيز توسعه خدمات فضاپايه، گفت: اين پژوهشگاه با طيف وسيعي از كارفرمايان و مشتريان از جمله وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، سازمان فضايي ايران، سازمان برنامه و بودجه، وزارت‌خانه‌هاي نيرو، جهاد كشاورزي، سازمان هواشناسي و سازمان حفاظت محيط زيست روبرو است.
صميمي اظهار داشت: هدف ما رضايتمندي كارفرماها و مشتريانمان است و اين مهم نيازمند ايجاد فرآيندهاي لازم و ارزيابي مستمر اين فعاليت‌ها و فرآيندها است كه به همين منظور لازم است داشبوردهاي مديريتي مربوط فراهم باشد و در اين جهت توسعه خدمات الكترونيكي نقش موثري دارد.
وي به خدمات مركز آزمون و يكپارچگي پژوهشگاه فضايي ايران اشاره كرد و افزود: آزمايشگاه‌هاي مجهز در زمينه تست سامانه‌هاي فضايي مورد نياز مراكز تحقيقاتي و دانشگاهي است كه در خصوص اين سامانه‌ها فعاليت مي‌كنند و براي تسهيل در كار اين مشتريان مي‌توان مواردي از درخواست‌هاي آنها و پيگيري امور را به صورت الكترونيكي انجام داد.
صميمي يادآور شد: پژوهشگاه فضايي ايران عزم جدي براي توسعه دولت الكترونيك در مجموعه دارد و حضور داوطلبانه در اين ارزيابي هم نشانگر جديت ما در اين موضوع است.
علمي**9207** 1055