به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، حسین فلاح جوشقانی با اشاره به اینكه بررسیهای میدانی در برخی اپراتورهای ارتباطات ثابت نشان میدهد بین 5 تا 8 درصد مغایرت در حجم بستههای درخواستی مشتركین وجود دارد، افزود: بر همین اساس تمامی شركتها تا 5 درصد و شركت مخابرات ایران در استان خراسان شمالی، شركت داده گستر عصر نوین (های وب) در استان فارس، شركت پارس آنلاین در استانهای فارس، همدان، كردستان و كرمانشاه، شركت پیشگامان توسعه ارتباطات در استان كهگیلویه و بویراحمد، شركت فناوری ارتباطات شاتل در استان بوشهر، شركت دادهپردازی فنآوا در استان كهكیلویه و بویراحمد، شركت انتقال دادههای آسیاتك در استان همدان تا 8 درصد كمفروشی داشتهاند و میبایست فرایندهایشان را اصلاح و بهینهسازی نحوه محاسبه حجم ترافیك را انجام دهند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاكید كرد: شركتها درباره 5 درصد كمفروشی به ملاحظات فنی مانند سرباره ارسال و افت خط اشاره كردهاند كه این دلایل ارتباطی به مشتركین نداشته و به منظور جلب رضایتمندی مشتركین و حفظ حقوق آنها اپراتورها ملزم هستند این میزان كسری خود را در حجم بستههای فروخته شده به مشتركین جبران كنند.
فلاح جوشقانی با اشاره به اینكه موضوع كمفروشی به هر یك از اپراتورها تذكر داده شده، افزود: رگولاتوری نیز بر اجرای این الزامات به طور دقیق نظارت میكند و مشتركان درصورت مشاهده تخلف در زمینه كمفروشی اینترنت میتوانند در تماس با سامانه ثبت و پاسخگوئی به شكایات 195 یا مراجعه به سایت www,195.cra.ir شكایت خود را ثبت كنند.
به گزارش ایرنا، آذری جهرمی وزیر ارتباطات، درست 16 ساعت قبل از كم فروشی برخی از شركتها خبر داد و اعلام كرد سازمان تنظیم مقررات به زودی به این مسئله رسیدگی خواهد كرد و جرئیات منتشر می شود.
او در توئیتر خود نوشت: حتما اشكالات متعددی در اجرا داریم، مشق ننوشته، غلط ندارد.همواره تلاش كردهایم بهبود حاصل كنیم. در بازرسی مخفی و بدون اطلاع شركتهای اینترنتی، متاسفانه كمفروشی ۸درصدی برخی شركتها دربرخی استانها تایید شده است. حقالناس را اعاده میكنیم. جزییات را سازمان تنظیم مقررات منتشر خواهد كرد.»
علمی**9207** 1055
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۷
تهران- ایرنا- معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام كرد: بررسیهای رگولاتوری درباره كمفروشی اینترنت نشان میدهد در حوزه ارتباطات ثابت بین 5 تا 8 درصد اختلاف در ارائه حجم بستههای اینترنتی وجود دارد.