به گزارش ايرنا از روزنامه فرانسوي «لوموند»، پس از چندين سال زندگي، مهاجران افغاني كه پناهندگي در آلمان را به دست نمي آورند، اغلب شانس خود را در فرانسه امتحان مي كنند و خود را در محاصره مقررات 'دوبلين' قرار مي دهند.
بخشي از مهاجران افغان كه درخواست هاي پناهندگي آنها از سوي آلمان رد شده از ترس برگشت داده شدن به افغانستان، آلمان را به مقصد ايتاليا يا فرانسه ترك كرده اند.
بر اساس گزارش هاي موجود، آلمان، پناهندگي را در 37.5 درصد موارد در سال 2018 ميلادي به پناهندگان افغان داده است، در حالي كه اين رقم در فرانسه بيش از 80 درصد بوده است كه در اوايل سال 2019 به 59 درصد كاهش يافت.
به گفته «استفان دانوالد» سخنگوي شوراي پناهندگان زمين(Land) كه به تازگي به پاريس سفر كرده است شايعاتي وجود دارد كه مهاجران بتوانند در سه ماه آينده موفق به دريافت پناهندگي شوند.
به گزارش ايرنا، دويچه وله در گزارشي كه در ماه گذشته منتشر كرد نوشت: شمار پناهجويان افغاني كه در سال 2018 از آلمان اخراج شدند نسبت به يك سال قبل از آن 2 برابر بوده است. اين در حالي است كه سازمان هاي امدادي و حقوق بشري همواره از اخراج پناهجويان به افغانستان هشدار داده اند.
بر اساس اطلاعات اداره آمار اتحاديه اروپا (يوروستات) در سال 2018 حدود 40 درصد از پاسخ هاي مثبت به تقاضاهاي پناهندگي در اتحاديه اروپا را آلمان صادر كرده بود. ايتاليا و فرانسه در جايگاه دوم و سوم قرار دارند.
بنابر پاسخ دولت فدرال آلمان به جناح حزب چپ در پارلمان اين كشور، در سال 2018، مجموعا 284 تن در چارچوب سياست اخراج دسته جمعي به افغانستان پس فرستاده شدند. به گزارش دولت آلمان شمار پناهجويان افغاني كه در سال 2017 ميلادي به كشورشان اخراج شده بودند، به 121 نفر مي رسيد.
از سال 2016 به بعد، آلمان پناهجويان قبول نشده را به افغانستان پس مي فرستد.
اروپام**6984** 2040
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۰
تهران - ايرنا - پس از بحران مهاجرت سال 2015 آلمان، در ماه هاي اخير، در همه جاي اين كشور مهاجران افغان كه موفق به دريافت پناهندگي از اين كشور نشده اند از ترس بازگردانده شدن به كشور خود اقدام به فرار مي كنند.