به گزارش ايرنا، منصور شيشه فروش روز دوشنبه در شوراي هماهنگي مديريت بحران استان در استانداري افزود: اين نقاط شامل120 نقطه تقاطعي پرخطر در رودخانه و 54 سازه پرخطر در مسير سيلاب است كه در محدوده 12 شهرستان قرار دارند.
وي گفت: سه هزار كيلومتر رودخانه در استان وجود دارد كه رعايت حريم رودخانه و لايروبي مسيل ها در برخي مناطق بدرستي انجام نشده است.
مديركل مديريت بحران استان اصفهان يادآور شد: خسارت هاي پس از وقوع سيل در كشور ناشي از رعايت نشدن حريم رودخانه ها و لايروبي نشدن مسيل ها بود.
وي بيان كرد: با توجه به مسائل سيل در كشور، تاكنون 20 جلسه تخصصي در استان تشكيل شده است.
استاندار اصفهان نيز در اين جلسه گفت: بايد سازه هاي پرخطري كه برخلاف قانون در مسير سيلاب احداث شده است را شناسايي و بطور جدي با آنها برخورد كرد.
عباس رضايي با اشاره به اين كه شناسايي سازه هاي پرخطر واقع در مسير سيلاب بر عهده آب منطقه اي است، اظهار داشت: فرمانداران بايد با هماهنگي ساير دستگاه ها، مشكلات موجود در مسيل ها را شناسايي و اعلام كنند.
رضايي با بيان اين كه احداث سازه هاي غيرمجاز در مسير رودخانه هاي كشور 40 هزار ميليارد تومان خسارت بدنبال داشت، تصريح كرد: 54 سازه احداث شده خلاف قانون در مسير رودخانه در استان بايد تا يك ماه آينده و تشكيل جلسه بعدي مديريت بحران تعيين تكليف شود.
رضايي خاطرنشان كرد: تشكيل جلسه و ارائه گزارش صرف، يكي از مشكلات امروز كشور است و مشكلي را حل نمي كند.
وي با بيان اين كه دستور كار جلسه مشخص است و نبايد صرف ارائه گزارش دستگاه ها شود، اضافه كرد: نبايد وقت مسوولان را به ارائه گزارش هدر داد و اينگونه گزارش ها را مي توان در سايت هاي اداري و بطور مكتوب هم ارائه كرد.
شوراي هماهنگي مديريت بحران استان اصفهان، عصر امروز به رياست استاندار با حضور معاون دادگستري، جانشين فرمانده انتظامي و تعدادي از فرمانداران و مديران كل دستگاه هاي اجرايي با دستور كار سيل و ساخت و سازهاي واقع در حريم رودخانه ها در استانداري برگزار شد.
6027/7150
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۰
اصفهان-ايرنا- مديركل مديريت بحران استان اصفهان گفت: 174 نقطه پرخطر و حادثه خيز سيلابي استان در مسيل رودخانه وجود دارد كه بايد اقدام لازم براي مديريت آن صورت بگيرد.