به گزارش ایرنا، سید احمد احمدی زاده این سخنان را سه شنبه در نشست هم اندیشی و بررسی مسائل و مشكلات مطبوعات و پایگاه های اطلاع رسانی استان فارس در شیراز در حالی بیان كرد كه همزمان با این نشست، خبر ابلاغ وزیر كشور در زمینه انتصاب وی به معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس منتشر شد.
احمدی زاده در سخنان خود در این نشست افزود: در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری كه دوم اسفند 98 برگزار می شود همانند دوره های پیشین، حضور یكپارچه مردم بسیار حائز اهمیت است و فضای مجازی می تواند به تحقق این امر كمك موثری كند.
به گفته وی، ستاد انتخابات استان فارس از هجدهم اردیبهشت 98 فعالیت خود را در این استان آغاز می كند.
احمدی زاده، همچنین به دیگر كاركردهای مثبت فضای مجازی اشاره و بیان كرد: فضای مجازی باید با ایجاد امید در جامعه و كاهش آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد، یاری دهنده مسئولان باشد و تا كنون نیز تاثیرات مثبتی در این زمینه داشته است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس همچنین پاره ای از معایب فضای مجازی را برشمرد و گفت: در شرایط سخت كنونی و محدودیت منابع و اعتبارات، شاهد اقدامات خوبی از سوی دولتمردان در سطح ملی و استان هستیم اما در فضای مجازی بدون توجه به این اقدامات، مدام ناكارآمدی دولتمردان مطرح می شود و دستاوردهای نظام و خدماتی كه دولت انجام داده را زیر سوال می برند.
احمدی زاده همچنین اظهار داشت: حریم خصوصی مردم بسیار قابل احترام است و با وجود تاكیدی كه در این زمینه می شود اما رعایت این موضوع در فضای مجازی كمرنگ شده است.
این مقام مسئول با اشاره به انتشار برخی مطالب غیر اخلاقی در فضای مجازی نیز بیان كرد: یكی از ایرادهایی كه در این زمینه به حوزه پرورش آموزش و پرورش وارد است، بحث ایجاد انحراف در توانایی دانش آموزان در اثر دسترسی بدون محدودیت آنها به این مطالب است.
وی افزود: دانش آموزان نباید در این مقطع سنی به تمام مطالب فضای مجازی دسترسی داشته باشند و لازم است كه این مورد، كنترل لازم اعمال شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس ادامه داد: انتشار اخبار و مطالب خلاف واقع و نادرست در فضای مجازی و شبكه های اجتماعی نیز آثار روانی مخربی بر جامعه می گذارد.
احمدی زاده اضافه كرد: ظرف سال های اخیر در این استان شاهد انتشار مطالب و اخبار نادرستی بودیم كه در حوزه های مختلف تاثیرات نامطلوبی به جای گذاشت.
وی گفت: بتازگی نیز خبری در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر از بین رفتن تعدادی شكار در كوه های فارس كه عـلت آن سمپاشی اعلام شده بود در حالی كه این خبر هیچ ارتباطی به استان فارس نداشت و فیلم انتشار یافته مربوط به سال 97بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس ادامه داد: به نظر می رسد با توجه به تاثیرگذاری و گستردگی فضای مجازی، انسداد مسیر فعالیت آن ممكن نیست و باید به سمتی برویم كه راهكارهایی برای اصلاح آن پیدا كنیم.
**حكم وزیر كشور درباره انتصاب معاون استاندار فارس
در همین حال، پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس گزارش داد: با حكمی از سوی عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر كشور، سید احمد احمدیزاده به عنوان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس منصوب شد.
وزیر كشور در این حكم خطاب به احمدی زاده تصریح كرده است: به موجب این حكم و بنا به پیشنهاد استاندار محترم فارس جنابعالی به سمت معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری منصوب می شوید. امید است ضمن تلاش در جهت ایجاد هماهنگی و تعامل با همه نهادها، سازمان ها و دستگاه های كشوری و لشكری استان و بهره گیری از استعدادها و توانمندی های نیروهای لایق و كارآمد در تحقق برنامهها و سیاستهای دولت تدبیر و امید و وزارت متبوع و نیز خدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم شریف استان موفق باشید. توفیق روز افزون تان را در پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای در جهت پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه پروردگار قادر متعال خواستارم.
احمدی زاده كه پیش از این مدیركل امنیتی و انتظامی استانداری فارس بود در 6ماه گذشته سرپرستی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس را بر عهده داشت.
6122 /6118
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۵
شیراز-ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: از قابلیت های مثبت فضای مجازی می توان در زمینه های مختلف بهره گرفت از جمله اینكه شایسته است از این فضا برای حضور و مشاركت حداكثری مردم در انتخابات پیش رو كه اسفندماه 98 برگزار می شود، استفاده شود.