به گزارش ايرنا، پيمان آرامون روز سه شنبه در جلسه كارگروه ساخت و سازهاي غيرمجاز آذربايجان غربي افزود: مسوولان دستگاه هاي اجرايي نظير جهاد كشاورزي، آب منطقه اي و راه و شهرسازي بايد ساخت و سازهاي غير مجاز در اين منطقه را شناسايي كرده و موضوع را براي بررسي به اين كارگروه ارجاع دهند.
وي ادامه داد: راه و شهرسازي منطقه اي را براي ساخت مناطق تفريحي در شهرستان هاي مختلف مشخص كند تا منابع ملي و اراضي منطقه با هدف تفريح تخريب نشود.
وي با اشاره به اينكه وضعيت شهرستان هاي استان در رابطه با ساخت و سازهاي عيرمجاز بايد به صورت كامل بررسي شود، اضافه كرد: در اين بخش شاهد غفلت در گذشته بوديم كه بايد از تداوم اين روند جلوگيري شود.
معاون پيشگيري از وقوع جرم دادگستري آذربايجان غربي نيز در اين جلسه گفت: سامانه سجام با هدف ساماندهي و آموزش افراد در زمينه پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در جامعه راه اندازي شده است.
مرتضي حاتمي با اشاره به اينكه مردم مي توانند از ظرفيت سامانه سجام استفاده كنند، تاكيد كرد: با راه اندازي اين سامانه مي توان زمينه هاي وقوع جرم را با همراهي و همكاري عمومي مردم در جامعه شناسايي و راهكارهاي مقابله با آن را مشخص كرد.
وي ادامه داد: بحث منابع طبيعي يكي از چالش هاي اساسي در وضعيت امروز است و بايد بانك اصلاعاتي مناسب در اين خصوص تهيه و اقدامات لازم انجام شود.
وي بيان كرد: ساخت و سازهاي حاشيه شهرچايي از معضلات اساسي شهر اروميه است كه بايد اين موارد حل و فصل شود.
به گزارش ايرنا در ادامه اين جلسه مقرر شد مناطق پايلوت براي شناسايي ساخت و سازهاي غيرمجاز توسط دستگاه هاي اجرايي جهاد كشاورزي، آب منطقه اي و راه وشهرسازي مشخص گردد تا تدابير لازم در اين خصوص انديشيده شود.
منطقه امام زاده يكي از مناطقي است كه ساخت و سازهاي غيرمجاز زيادي در آن انجام شده كه رقم آنها شايد به دهها مورد برسد.
9918/2093
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۹
اروميه - ايرنا - سرپرست معاونت هماهنگي امور عمراني استانداري آذربايجان غربي گفت: محور امام زاده اروميه به عنوان پايلوت مقابله با ساخت و سازهاي غيرمجاز انتخاب و اقدامات لازم از جمله تخريب اين ساخت و سازها انجام مي شود.