سید مادح حسامی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینكه این میزان بیشترین مقدار جوجه ریزی در سال های گذشته است، اظهار داشت: با این میزان جوجه ریزی كه اول فروردین امسال در واحدهای مرغداری انجام گرفته بیش از هفت هزار و 200 تُن گوشت سفید وارد بازار مصرف میشود.
وی افزود: برای تداوم این میزان تولید نوبت دوم جوجه ریزی در سال جاری به همین میزان هم اكنون در حال انجام است و تولید آن تا پایان ماه مبارك رمضان عرضه می شود.
حسامی اضافه كرد: محصول جوجه ریزی فروردین امسال اكنون در بازار عرضه می شود كه با توجه به برنامه ریزی انجام شده در ماه رمضان هیچ گونه كمبود و محدودیتی در توزیع مواد پروتئینی در كردستان نخواهیم داشت.
مدیر امور طیور سازمان جهاد كشاورزی كردستان گفت: ماهیانه حدود سه هزار و 500 تُن در استان مصرف گوشت سفید داریم كه تولید در حدود هفت هزار تُن است كه سه هزار و 500 تن تولید مازاد به استان های كرمانشاه و تهران فرستاده می شود.
به گزارش ایرنا، كردستان هر سال قادر به تولید 75 هزار تُن گوشت سفید است كه با این میزان تولید علاوه بر تامین 40 هزار تُن مصرف خود، 35 هزار تُن تولید مازاد را به 12 استان دیگر صادر می كند.
در حال حاضر تعداد 727 واحد مرغ گوشتی در كردستان با ظرفیت حدود 14 میلیون و 459 هزار و 400 قطعه در دوره و حدود 58 میلیون قطعه در سال با توان تولید 100 هزار تُن گوشت مرغ در حال فعالیت است.
13 واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت 330 هزار قطعه و 13 واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت 555 هزار قطعه در استان دارای پروانه هستند.
یك كارخانه جوجه كشی با ظرفیت 2 میلیون عدد تخم مرغ نطفه دار و با توان تولید 20 میلیون قطعه جوجه یكروزه در سال نیز در كردستان فعال است.
همچنین 6 كشتارگاه صنعتی مرغ با ظرفیت 16 هزار قطعه در ساعت، 15 كارخانه اختصاصی خوراك طیور به ظرفیت سالیانه 360 هزار تُن، چهار واحد ذرت خشك كنی به ظرفیت 62 هزار تُن و نیز سه واحد فرآوری كود مرغی به ظرفیت 50 هزار تُن در سال در قالب صنایع مرتبط با مرغداری در این استان وجود دارد.
3034/9102
تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۷
سنندج - ایرنا - مدیر امور طیور سازمان جهاد كشاورزی كردستان گفت: سه میلیون و 613هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی این استان برای تامین گوشت مرغ مصرفی ایام ماه مبارك رمضان انجام شده است.