به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از مركز ملی فضای مجازی كشور، سیدابوالحسن فیروزآبادی در دیدار با روسای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و دانشگاه ادیان و مذاهب این استان، بررسیهای كارشناسی و مطالعاتی صورت گرفته در مركز ملی فضای مجازی كشور برای تهیه سند تحول كشور در حوزه فضای مجازی و ارائه آن به شورای عالی فضای مجازی را تشریح كرد.
رئیس مركز ملی فضای مجازی كشور افزود: باید آیندهنگری داشته باشیم و برای كشور در حوزه فضای مجازی عمق استراتژیك ایجاد كرده و در جهان كنشگر باشیم تا اعمال هر سیاست و برنامهای در این حوزه علیه ایران برای آنها هزینه داشته باشد و بهآسانی امكانپذیر نباشد.
فیروزآبادی با بیان اینكه عمق استراتژیك كشور در فضای مجازی امروز در بسیاری از حوزهها از مرزهای جغرافیای ما كوچكتر است، تأكید كرد: در روابط بینالملل و تعریف قدرت، هر میزان كه عمق استراتژیك شما از مرزهای جغرافیایی كشور بیشتر باشد كشوری قویتر در سطح جهان خواهید بود.
وی با اشاره به اهمیت مباحث نظری در حوزه فضای مجازی اعلام كرد: پیشتر تصور بر این بود كه با شبكهای و جهانیشدن مردم، هویتهای محلی و دینی ضعیفتر میشود اما معدودی از نخبگان با پیشبینی دقیق آینده بر این تأكید داشتند كه در فضای جدید هویتهای منسجمتر و قویتر ایجاد خواهد شد كه این اتفاق مهم امروز رخ داده است و بر همین اساس ما نیاز داریم تا در كشور نیز در این حوزه نظریهپردازان داخلی آیندهنگری دقیق داشته باشند تا بتوانیم چشمانداز فضای مجازی كشور را ترسیم كنیم.
رئیس مركز ملی فضای مجازی كشور افزود: از خصایص ذاتی فضای مجازی شبكه محوری، یكپارچگی، اجتماعی و جهانی است كه تفاوتهایی همچون زبان مرزهای آن وجود دارد و با توجه به استراتژی رهبران این فضا برای بهرهگیری از مزیت انحصار خود، هر روز با كمرنگ شدن این مرزها نیز روبرو هستیم.
در این دیدار بر همكاری مشترك مركز ملی فضای مجازی با دانشگاه ادیان و مذاهب، بهمنظور راهاندازی استارتاپهای مذهبی، تولید محتوای درسی و تولید ویدئو كلیپها تأكید شد.
علمی** 9207** 1055
تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۹
تهران- ایرنا- دبیر شورای عالی فضای مجازی كشور گفت: ما باید در حكمرانی فضای مجازی در سطح جهانی نقش داشته باشیم و بتوانیم در تحولات مدیریتشده این فضا نقش ایفا كنیم.