كرمانشاه- ايرنا- مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان كرمانشاه، رويداد سازي و توجه به اين مساله را حلقه مفقوده گردشگري استان توصيف كرد و گفت: با حمايت استاندار پيگير ميزباني رويداد بين المللي گردشگري روستايي كرمانشاه 2020 هستيم.

به گزارش ايرنا؛ اميد قادري روز چهارشنبه‌ در جلسه هم انديشي رويداد گردشگري كرمانشاه 2020، افزود: اين نشست در واقع اولين اقدام اجرايي است كه بخواهيم استارت موضوع كرمانشاه 2020 را شكل دهيم.
او رويداد سازي را حلقه مفقوده گردشگري كرمانشاه دانست و گفت: اين انتقاد وجود داشته و دارد كه چرا استان كرمانشاه با اين همه ظرفيت اما در جذب گردشگران موفقيت چشمگيري نداشته است.
قادري، الگوبرداري از ساير استان ها و نمونه هاي موفق در زمينه گردشگري را يك ضرورت عنوان كرد و گفت: با برگزاري رويداد 2018 در همدان بخشي از ظرفيت هاي پنهان گردشگري غرب كشور آشكار شد و بايد با توسعه اين رويكرد بتوانيم پازل گردشگري غرب كشور را شكل بدهيم.
مديركل ميراث فرهنگي استان كرمانشاه با اعلام اينكه رويدادهايي در سطوح محلي، استاني، ملي و جهاني تعريف كرده ايم، تصريح كرد: با حمايت و همراهي مديريت ارشد استان در حوزه رويداد هاي بين المللي اتفاقات مهمي در دست اقدام و پي گيري است كه از جمله آنها پرونده ثبت جهاني اورامانات و تلاش براي ميزباني رويداد بين المللي كرمانشاه 2020 است كه استاندار پيگير هستند و حتي براي ميزباني كرمانشاه 2020 شخصا با حضور در دفتر معاون گردشگري كشور اين مهم را دنبال مي كنند.
قادري در بخش ديگري از سخنان خود به اهميت تبليغات و معرفي چهره مناسب از كرمانشاه اشاره كرد و گفت: بايد با معرفي مناسب چهره كرمانشاه آن را به عنوان چهره زيباي ايران اسلامي به خوبي در كشور و خارج از مرزها معرفي نماييم.
وي گفتمان سازي اجتماعي را مهمترين مساله در شكل گيري و موفقيت يك رويداد عنوان كرد و گفت: خوشبختانه براي كرمانشاه 2020 اين گفتمان در ميان اصحاب رسانه و صاحب نظران گردشگري شكل گرفته است.
استان كرمانشاه با 2 ميليون نفر جمعيت داراي بيش از چهار هزار اثر تاريخي است كه بيش از 2 هزار و 200اثر آن ثبت ملي شده است.
سنگ نگاره و كتيبه داريوش هخامنشي در شهر بيستون تنها اثر ثبت شده جهاني استان كرمانشاه است.
3033/8066